04-20-13 09:53 AM
478 ... 17181920
tools
  1. cmdrkeen86's Avatar
    The download link for Sachup is broken, anyone have a mirror/alternate link?
    04-16-13 11:41 PM
  2. cmdrkeen86's Avatar
    Well, I managed to get my STL100-4 downgraded. It is sad that I have to purposely brick the device in order to downgrade the OS. Add another piece of lost functionality to the list of things I miss from BBOS7.
    04-17-13 12:49 AM
  3. SlcCorrado's Avatar
    Well, I managed to get my STL100-4 downgraded. It is sad that I have to purposely brick the device in order to downgrade the OS. Add another piece of lost functionality to the list of things I miss from BBOS7.
    Your profile pic is awesome
    cmdrkeen86 likes this.
    04-17-13 01:21 AM
  4. snihed's Avatar
    Well, I managed to get my STL100-4 downgraded. It is sad that I have to purposely brick the device in order to downgrade the OS. Add another piece of lost functionality to the list of things I miss from BBOS7.
    What did you mean with "purposely brick" the device? I downgraded to. 90 when the OS f**ked up my games. I used Link to downgrade/restore to default OS but man did it take long, took the device some 3 hours to finish reloading. That doesn't even include restoring my backup which was another hour!

    Posted from my Z10
    04-17-13 03:26 AM
  5. sciack's Avatar
    I have installed on stl100-2 but I have no more LTE option in networks.

    Posted via CB10
    04-17-13 04:52 AM
  6. sciack's Avatar
    Hi,

    I did it but on my stl100-2 I have lost LTE option in networks.

    Posted via CB10
    04-17-13 04:54 AM
  7. timmsy's Avatar
    yeh i get this al lthe time i keep ignoring it so will it pick up the updates following this if i am not completing the little 9MB 10.0.10.90 update that puts all box and foursquare poo back on my phone?
    04-17-13 06:40 AM
  8. cmdrkeen86's Avatar
    What did you mean with "purposely brick" the device? I downgraded to. 90 when the OS f**ked up my games. I used Link to downgrade/restore to default OS but man did it take long, took the device some 3 hours to finish reloading. That doesn't even include restoring my backup which was another hour!

    Posted from my Z10
    When I tried to restore to factory settings within Link it basically just did a security wipe and left 10.0.10.116 on the device. I had to re-run the autoloader that is linked to in this thread and as it was writing the image I hit CTRL+C to kill the process. The LED on the device started this weird blinking pattern and I plugged it into the computer and started Link and from there was able to reload the proper Verizon OS 10.0.9.422 and get my things working again. I didn't bother to do a backup before I bricked as I made one earlier before I installed 10.0.10.116 and just restored that backup (kind of reminds me of Last Known Good Configuration in the Windows Safe Mode boot screen). It wasn't hard but it was a PITA.
    04-17-13 11:50 AM
  9. cmdrkeen86's Avatar
    Your profile pic is awesome
    Thank you, I use it for everything.
    SlcCorrado likes this.
    04-17-13 11:51 AM
  10. johnprague's Avatar
    Well. Now a couple of hours into my att update and texts are slower than before and my screen is always Zoomed in and I have to pinch it in to be able to read it. Any idea how to fix it?

    Posted via CB10
    04-17-13 02:35 PM
  11. D.Vader's Avatar
    If you are receiving a small update for the same OS you already have, it's to re install pre loaded apps you have removed, such as Foursquare, Twitter ect

    Posted from my Z10. via CB10
    That is true, took me a good week to figure that out. LOL I was like -- didn't I DL this update already?
    04-17-13 03:19 PM
  12. jdhooghe's Avatar
    Well. Now a couple of hours into my att update and texts are slower than before and my screen is always Zoomed in and I have to pinch it in to be able to read it. Any idea how to fix it?

    Posted via CB10
    I had a couple hours there where texts were not sending quickly but it went away. As for the zoomed in, is magnifying glass on?

    Posted via CB using my sexy Zee10
    04-17-13 03:25 PM
  13. dothadewman's Avatar
    My battery life has gone down a good bit with this update
    04-17-13 03:39 PM
  14. yvpan1's Avatar
    This has always been happening. Even from the Dev Alpha days. It always does it when the phone reaches 100% charging, and switches between charging and non-charging state.

    I understand that they linked the screen turning on to the charging start/stop event, but I don't see why they couldn't link it to the physical plug being inserted instead. That would fix this problem.

    In case you didn't notice, I think it's annoying too.
    I think its similar to iOS?
    04-17-13 05:13 PM
  15. yvpan1's Avatar
    Has anyone done the update using the blackberry site update method? I wonder if you could save the update which is likely still stored in your Internet Explorer cache and upload it to a fileshare site and send me the link so I can have a look at it?

    Thanks.
    aha yeah... BBRY should implement the one applied on WP8 sopn here, especially when you have a speakerphone call. yes, when the phone is used on speakerphone on the call, the screen blanks out, but instead of swiping the screen to wake it up and press the hang up button, I think it wi be more convenient to introuduce like double tap capability just in this occassion. how bout that?
    04-17-13 05:21 PM
  16. endoskeletal's Avatar
    yeh i get this al lthe time i keep ignoring it so will it pick up the updates following this if i am not completing the little 9MB 10.0.10.90 update that puts all box and foursquare poo back on my phone?
    I skipped the little 7MB update, and I still got the alert for the 10.0.10.116 update tonight... but it included all the apps I'd already deleted, too. I mean, a few quick deletes is nothing, but it's worth noting.
    04-18-13 12:40 AM
  17. cmdrkeen86's Avatar
    After the issues I had I'll just wait for the 10.1 update assuming that Verizon gets off their asses and does it.
    04-18-13 10:40 AM
  18. marcati's Avatar
    Yesterday I found a new bug with the latest OS. When you change sound settings for programs in the sound profile and then change to silent and back it doesn't retain them. For example; I turn off the sound for CB but when I turn my sound setting to silent and then back to normal its turned on again.

    Anyone else experiencing this?

    Posted via CB10
    04-18-13 11:23 PM
  19. jdhooghe's Avatar
    Yesterday I found a new bug with the latest OS. When you change sound settings for programs in the sound profile and then change to silent and back it doesn't retain them. For example; I turn off the sound for CB but when I turn my sound setting to silent and then back to normal its turned on again.

    Anyone else experiencing this?

    Posted via CB10
    Hi Marcati, I have not. I have set CB to silent and turn my phone on silent during seminars and meetings and it has yet to come on again

    Posted via CB using my sexy Zee10
    04-19-13 12:10 AM
  20. Edge of Night's Avatar
    Installed the new os onto my Z10 STL100-3 with Telus and the front facing camera quality has become quite poor. the official upgrade Telus provided to. 85 improved the camera, especially in low light conditions, dramatically. The front facing is now quite fuzzy. Has anyone else noticed this?

    Edit: OK. This is embarrassing. Cleaned my screen and... guess what... the front facing pics are actually a little better on 822. Sorry for the misinformation.

    Posted via CB10
    Last edited by Edge of Night; 04-21-13 at 12:22 AM.
    04-20-13 02:42 AM
  21. fabio1's Avatar
    Hi there.

    If you have STL100-2. Don't waist your time with this upgrade as is very buggy, if you are running 10.0.10.90 then you have nothing to gain and you will avoid lots of grief and pain. I know and have waisted half a day doing a restore.

    Wait for the official 10.1 release its only a few weeks away!


    Thanks
    04-20-13 03:41 AM
  22. zocster's Avatar
    What bug? It's faster, touch screen loads more accurate...

    Hi there.

    If you have STL100-2. Don't waist your time with this upgrade as is very buggy, if you are running 10.0.10.90 then you have nothing to gain and you will avoid lots of grief and pain. I know and have waisted half a day doing a restore.

    Wait for the official 10.1 release its only a few weeks away!


    Thanks
    Love my BerryLicio.us Z10/10.0.10.822
    04-20-13 03:45 AM
  23. fabio1's Avatar
    Network settings are auto only (no manual option)
    Save bookmarks to home screen (does not save)
    04-20-13 03:54 AM
  24. Edge of Night's Avatar
    Network settings are auto only (no manual option)
    Save bookmarks to home screen (does not save)
    I noticed this as well. I lost my websites saved to my home screen. As well new ones can't be saved either.

    Hoping the benefits outweigh the camera degradation and this issue.

    Edit: scratch the camera comment.

    Posted via CB10
    Last edited by Edge of Night; 04-21-13 at 12:23 AM.
    04-20-13 04:00 AM
  25. zocster's Avatar
    Come again?











    Network settings are auto only (no manual option)
    Save bookmarks to home screen (does not save)
    Love my BerryLicio.us Z10/10.0.10.822
    04-20-13 04:03 AM
478 ... 17181920

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-12-13, 01:17 PM
  2. another at&t update 10.0.10.88
    By datgurl in forum BlackBerry Z10
    Replies: 12
    Last Post: 03-11-13, 10:01 PM
  3. [WTT] My white AT&T unlocked Torch 9810 9.9/10 for your AT&T Bold 9900 9+/10
    By kvpiet2011 in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-12, 09:39 PM
  4. Replies: 48
    Last Post: 01-25-11, 08:39 PM
  5. AT&T Bold to launch 10/3, $299 w/2-yr contract?
    By NJJ in forum General Carrier Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 10-05-08, 05:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD