1. ramrakhio's Avatar
    I dont know if this problem is from Hardware or battery.. whenever my fone's battery die. I connect it to charger nd after automatic turning on, I HAVE TO RECONNECT THE CHARGER TO GET IT CHARGED. If iam not doing so device shows that battery is charging but it goes to 4-0% nd switched off nd same things happen again. I tried different OSs nd Battery Pull, but I found No Luck. Iam facing this issue from Day 1.

    Thx in Advance

    Posted via CB10
    12-16-14 02:25 PM
  2. Thunderbuck's Avatar
    This behavior could be coming from several sources. If you've had your phone over a year, it might be the battery and if you can get your hands on a new one that's a worthwhile test.

    Could be hardware, could be OS. How long has it been since you last updated?
    12-16-14 02:31 PM
  3. ramrakhio's Avatar
    Iam on latest leak of 10.3.1 nd I had my hands on 10.2.1, I got this phone around 3mnths ago nd since then iam facing this issue.

    Posted via CB10
    12-16-14 02:33 PM
  4. ramrakhio's Avatar
    Is there anyone to help me in this regard... ???

    Posted via CB10
    12-17-14 05:13 AM
  5. ronfc's Avatar
    Are you using your phone immediately after it has automatically turned ON upon charging? If so, you might be consuming power more than the 750 mAh charger that comes with the Z10 can supply. What I do is I let the phone on its own for a minimum of 10 minutes from the start of charging (assuming that it's from a "dead" state). From my observation, the device turns ON itself automatically after about 4 minutes from the start of charging and by that time, it already charged 4%. Don't use it for 6 more minutes.

    Cave, cave, moderator videt
    12-17-14 05:43 AM
  6. ramrakhio's Avatar
    I tried this also ( to not use the fone for few minutes) but failed. I'll give it one more shot.

    Posted via CB10
    12-17-14 06:23 AM
  7. charlyz's Avatar
    I dont know if this problem is from Hardware or battery.. whenever my fone's battery die. I connect it to charger nd after automatic turning on, I HAVE TO RECONNECT THE CHARGER TO GET IT CHARGED. If iam not doing so device shows that battery is charging but it goes to 4-0% nd switched off nd same things happen again. I tried different OSs nd Battery Pull, but I found No Luck. Iam facing this issue from Day 1.

    Thx in Advance

    Posted via CB10
    The problem is from the charger,you need to change your phone charger

    Posted via CB10
    12-17-14 06:52 AM
  8. charlyz's Avatar
    The problem is from the phones charger,you need to change your phone's charger

    Posted via CB10
    12-17-14 06:53 AM

Similar Threads

  1. T-Mobile z10 10.2.1.2228
    By jimmy zamalot in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-15, 09:43 PM
  2. Z10 STL100-3 question.
    By isaac_brako in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-14, 12:44 PM
  3. Why don't I have a ring or vibration on the Z10 os 10.3.1.1154?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-14, 02:03 PM
  4. Looking for the z10 10.3 leak.
    By Skidoo583 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-14, 12:08 PM
  5. T-Mobile Un-carrier 8 gives you rollover data with Data Stash
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-14, 11:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD