10-04-14 09:20 AM
48 12
tools
  1. Varun Naive's Avatar
    My Z10 is not playing any sound from the main speaker though sound is audible in headphones and reciever speaker....
    Help please

    Zed 10 -- The BEAST
    09-01-14 01:12 AM
  2. oliversdickens's Avatar
    Firstly, try and do a hard reset by removing the battery and then putting it back in. If that does not work you may be looking at a hardware problem. If you are still under warranty I would suggest making a claim. If not, you could try removing the midframe section which contains the speaker and replacing that. Parts are available on ebay and you only really need a small philips screwdriver to do this. Check youtube for some how to videos. The midrame is the u shaped plastic cover that is visible when you remove the battery cover. It is held in place by 9 screws and can be removed and replaced very simply
    09-01-14 06:51 AM
  3. kbz1960's Avatar
    Were you using headphones or streaming to something before it happened?
    09-01-14 07:47 AM
  4. FF22's Avatar
    Download Blackberry Virtual Expert (it may be included in newer versions of the OS). It contains a series of tests.
    09-01-14 08:46 AM
  5. Varun Naive's Avatar
    Tried hard reset it dint work

    Zed 10 -- The BEAST
    09-01-14 11:45 AM
  6. Varun Naive's Avatar
    No the phone was idle...suddenly I started to play song...bt sound was not audible

    Zed 10 -- The BEAST
    09-01-14 11:47 AM
  7. Varun Naive's Avatar
    Finally stiked the Z10 with tha wall and surprisingly it worked....i dont knw how...
    Do anybody know wat hppnd.....??

    Zed 10 -- The BEAST
    09-01-14 11:48 AM
  8. Prem WatsApp's Avatar
    Finally stiked the Z10 with tha wall and surprisingly it worked....i dont knw how...
    Do anybody know wat hppnd.....??

    Zed 10 -- The BEAST
    The "quick fix of desperation" sometimes works....

    Lucky you. :-)

    Zzzzwiped from a Zedevice....
    09-01-14 08:04 PM
  9. crazigee's Avatar
    I had this problem. Removing the battery cover and then tapping very hard on the back of the speaker fixed it.

    Posted using my Z10 via CB10
    09-01-14 09:19 PM
  10. Varun Naive's Avatar
    The "quick fix of desperation" sometimes works....

    Lucky you. :-)

    Zzzzwiped from a Zedevice....
    Hahaha. Exactly

    Zed 10 -- The BEAST
    09-02-14 12:36 AM
  11. Varun Naive's Avatar
    I had this problem. Removing the battery cover and then tapping very hard on the back of the speaker fixed it.

    Posted using my Z10 via CB10
    Will try for the next tym

    Zed 10 -- The BEAST
    09-02-14 12:37 AM
  12. Raestloz's Avatar
    Finally stiked the Z10 with tha wall and surprisingly it worked....i dont knw how...
    Do anybody know wat hppnd.....??

    Zed 10 --� The BEAST
    The speaker seating leaves a lot to be desired; a simple bump near the bottom of the device is enough to move the speaker and makes it unresponsive. I usually slap the device to my things (like slapstick) a few times to put the speaker in its place
    09-02-14 11:07 AM
  13. Efeezy4Sheezy's Avatar
    None of this worked for me

    Posted via CB10
    09-02-14 01:13 PM
  14. Varun Naive's Avatar
    None of this worked for me

    Posted via CB10
    Go to BlackBerry service centre

    Zed 10 -- The BEAST
    09-03-14 05:55 AM
  15. Efeezy4Sheezy's Avatar
    Go to BlackBerry service centre

    Zed 10 -- The BEAST
    Is that supposed to be a link?

    Posted via CB10
    09-03-14 11:21 AM
  16. crazigee's Avatar
    What's up with all the HTML coding? Is it only me seeing that?

    Posted using my Z10 via CB10
    09-03-14 03:14 PM
  17. Efeezy4Sheezy's Avatar
    Nope

    Posted via CB10
    09-03-14 03:36 PM
  18. MiSsY_'s Avatar
    CB app breaking code

    Posted via CB10 from my Z30
    09-03-14 04:28 PM
  19. Varun Naive's Avatar
    Its the problem I have been facing from the past 8 days...html breaking.....i dont knw how to solve it.....do you guyz knw??

    Zed 10 -- The BEAST
    09-04-14 01:17 AM
  20. Gladson Makowa's Avatar
    Switch off TTy

    Posted via CB10
    09-04-14 02:59 AM
  21. MiSsY_'s Avatar
    Leave out special characters

    Posted via CB10 from my Z30
    09-04-14 03:15 AM
  22. Varun Naive's Avatar
    Tried but nothing worked

    Zed 10 -- The BEAST
    09-04-14 11:40 AM
  23. Efeezy4Sheezy's Avatar
    Anyway, my speaker still doesn't work! HELP ME!!!!!!!

    Posted via CB10
    09-04-14 12:39 PM
  24. Varun Naive's Avatar
    Anyway, my speaker still doesn't work! HELP ME!!!!!!!

    Posted via CB10
    Side strike it with the wall

    Zed 10 -- The BEAST
    09-05-14 01:59 AM
  25. Efeezy4Sheezy's Avatar
    Anyone have a serious response

    Posted via CB10
    09-05-14 04:39 AM
48 12

Similar Threads

  1. Replies: 27
    Last Post: 09-27-14, 11:50 PM
  2. Replies: 14
    Last Post: 09-03-14, 01:28 AM
  3. Apps not working
    By GhAi BaljiNder in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-14, 08:13 AM
  4. Internet sharing from PC in Z10
    By Dethpuh Narzary in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-01-14, 03:19 AM
  5. Any word on a new update for t-mobile.?
    By Jay Mart in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-14, 09:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD