1. dosten's Avatar
    Hi,
    Ever since the OS update on my z10 to 10.2.0.424, I've been experiencing this annoying never ending lag while composing a new sms which takes almost 15 to 20 seconds to add a recipient. I have done numerous resets and battery pull resets but the lag is still there. Can anyone suggest a fix for this?

    Thanks

    Posted via CB10
    11-24-13 08:38 PM
  2. gson_ve's Avatar
    Having the same problem. Very annoying.

    Posted via CB10
    11-24-13 08:41 PM
  3. rich2468's Avatar
    I had the same problem with very long SMS message chains. I bought SMS Backup and archived my longest SMS message to resolve the issue.

    Posted via CB10
    11-24-13 09:10 PM
  4. Z69's Avatar
    Updated to 10.2.0.429 and it seems to have fixed those issues. Hopefully you can get the update soon.

    Posted via CB10
    11-24-13 10:06 PM
  5. 2cats1dog's Avatar
    aha, I'm glad they're addressing it. I'll turn off the RIM data transmission, and just keep my eyes open for the update.

    thank you!
    11-24-13 10:55 PM
  6. mikesz10's Avatar
    Still happens after 429 update... bit better but still annoying

    Posted via CB10
    11-24-13 11:15 PM
  7. dosten's Avatar
    Oh so there's another update. I'll try to get with sachesi. Hopefully that will fix the problem.

    Z10 STL-100-1. OS 10.2.0.424
    11-24-13 11:28 PM
  8. WanShark69's Avatar
    Updated to 10.2.0.429 and it seems to have fixed those issues. Hopefully you can get the update soon.

    Posted via CB10
    Is the 429 official? I'm still on the official 415.

    Posted via CB10
    11-25-13 03:03 AM
  9. ams083's Avatar
    Had the same issue, loaded 10.2.1 leak, sorted...

    Z10STL100-2/10.2.1.1055
    11-25-13 05:30 AM
  10. dosten's Avatar
    Did the 429 update. The darn lag is still there! BlackBerry please help!!

    Z10 STL-100-1. OS 10.2.0.429
    11-26-13 09:38 PM
  11. mikesz10's Avatar
    Same here, been happening for a bit now, little better after 429

    Posted via CB10
    11-26-13 10:15 PM
  12. GreenCopperz's Avatar
    It fixed itself after I deleted my longest email chain too. Sadly never had to do this with my bold 9780...

    Posted via CB10
    11-26-13 10:23 PM

Similar Threads

  1. Odd 10.2.1 bug
    By pttptppt in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 01-31-14, 01:14 PM
  2. Best Verizon 10.2.1 leak?
    By jones1202 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 11-25-13, 01:02 PM
  3. 10.2.1.1055 Wifi Issue Kindly help
    By dnks87 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-13, 11:51 PM
  4. 10.2.1.1055 Update issue with my Wifi after I updated
    By dnks87 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 6
    Last Post: 11-24-13, 07:03 PM
  5. Picture password on OS 10.2.0???
    By Marlon Fearon in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-24-13, 06:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD