1. Joeraganov's Avatar
    Hi friends, my wife's Z10 sometimes got silent or no sound for Normal setting notification. Mostly it's happened within two or up to three days. Incoming calls knows only by vibration and LED that blinking. I have checked the Notification setting, but it seems normal.

    The model is STL100-1 with OS version 10.3.1.1779.

    Anyone can help? Thanks in advance

    Posted via CB10
    05-17-15 10:00 AM
  2. goodayeh's Avatar
    This has started recently ?
    With an update ?
    Have you restarted the phone , reloaded the OS ?

    Did the speaker give problems prior , was the sound clear , muffled ... Etc.

    More details , please.
    05-17-15 10:22 AM
  3. Joeraganov's Avatar
    I don't understand the device is back to work normally within a day. Yes I noticed it's happened after got OS update OTA. When it problem happen, firstly I did soft reset or pull up the battery and turn back on after minutes. Or go through the Test over BBVE. Thanks anyway for your attention, appreciated.

    Posted via CB10
    05-19-15 09:22 PM

Similar Threads

  1. Social Apps in BlackBerry World in Z10
    By asghardgr811 in forum Ask a Question
    Replies: 12
    Last Post: 08-03-15, 11:28 AM
  2. I having problem with my z10 battery
    By karthik an in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 05-26-15, 09:37 AM
  3. How to transfer text messages from Blackberry Bold to Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-23-15, 03:41 PM
  4. Cracked screen, Z10 not working. Can I back it up wirelessly?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 05-17-15, 10:31 AM
  5. Sorry dudes,have to throw the z10 to the wolves
    By charlesssss in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 05-17-15, 08:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD