1. Viral Dave's Avatar
    From last couple of hours, my z10 camera sensor ( close shot) is not working...

    Though I can click photographs, they are all blurred...

    Team BlackBerry, is their a problem with BlackBerry servers?

    Posted via CB10
    01-02-14 04:00 AM
  2. curvezzz's Avatar
    Mine works fine.

    ? AT&T Z10 STL100-3/10.2.0.1791 ?
    01-02-14 04:26 AM
  3. FF22's Avatar
    Tap, the Three Dots on the lower right and check your various settings.
    01-02-14 10:15 AM
  4. Viral Dave's Avatar
    Have done that... checking those 3 dots.... no change in the settings

    Posted via CB10
    01-03-14 05:58 AM
  5. m1kr0's Avatar
    Did you perhaps do a software upgrade or install a leak recently? The other obvious question is about any physical damage, heat, water, fall etc that could potentially have damaged your unit, but I suppose you would have remembered if that happened.

    STL 100-1 OS 10.2.1.1925
    01-03-14 07:29 AM
  6. BlackJack-21's Avatar
    Clean your lens, might help.

    Posted via CB10
    ghundiraj likes this.
    01-03-14 08:23 AM

Similar Threads

  1. Does BlackBerry Link back up my contacts?
    By omar ayman in forum BlackBerry Z10
    Replies: 17
    Last Post: 02-02-14, 10:39 AM
  2. Q5 with AT&T
    By sevoman in forum BlackBerry Q5
    Replies: 25
    Last Post: 01-03-14, 10:50 PM
  3. Is my battery life normal?
    By praghan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 01-03-14, 02:05 AM
  4. Apparently my Z30 doesn't even exist. (silly but true)
    By cpc28655 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 11
    Last Post: 01-03-14, 01:37 AM
  5. HELP! My Q10 is acting possessed!
    By europolska00 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 01-02-14, 10:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD