1. dannyeo's Avatar
    Hi guys. Anyone know any work around for this? I plug in my phone to the computer but sometimes it doesn't detect the phone. What do you guys do to fix this problem?

    Posted via CB10
    10-21-13 07:18 AM
  2. sonicpix's Avatar
    Could be in your settings. Maybe link is not set up to automatically detect/open when a device is connected.

    Posted via CB10
    10-21-13 07:29 AM
  3. dannyeo's Avatar
    Could be in your settings. Maybe link is not set up to automatically detect/open when a device is connected.

    Posted via CB10
    Just checked it is

    Posted via CB10
    10-21-13 07:49 AM
  4. kbz1960's Avatar
    What computer OS? Have you rebooted both?
    10-21-13 07:50 AM
  5. dannyeo's Avatar
    I'll try now

    Posted via CB10
    10-21-13 07:53 AM
  6. dannyeo's Avatar
    Ok it worked but anyone knows a work around? Don't wanna keep restarting both my phone and computer every time. Using a window xp computer. I thought it was like the play book problem where u had to switch off the wifi but seems like this is not it

    Posted via CB10
    10-21-13 07:57 AM
  7. kbz1960's Avatar
    Are you using the newest version of link?
    10-21-13 07:59 AM
  8. rthonpm's Avatar
    If it's an XP machine, you may want to check your chipset drivers for any updates. It sounds like a PC issue more than a handset issue to me.
    10-21-13 08:00 AM
  9. billc_ia's Avatar
    May be you already tried this- I had the same problem with XP. First thing, I changed to the BlackBerry USB cable that came with the phone. Any other cables never worked. Once I changed cables, I could see my SD card, but not the flash drive of the Z10. Then I changed Settings>Storage and Access>USB Connection>Connect to Windows (was on Automatic). No problems since. My Windows 7 machine can use either setting. but not my XP machine.

    Good luck.
    10-21-13 12:01 PM

Similar Threads

  1. White Z30 not going to be released?
    By WJF84 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 26
    Last Post: 11-22-13, 03:05 AM
  2. Z30 Camera slow to focus?
    By sportline in forum BlackBerry Z30
    Replies: 9
    Last Post: 10-31-13, 12:18 AM
  3. Negative side to running leaks
    By moyah8 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 17
    Last Post: 10-23-13, 10:52 AM
  4. Z30 Wi-Fi connection unstable.
    By young guy in forum BlackBerry Z30
    Replies: 10
    Last Post: 10-22-13, 11:18 PM
  5. Unknown icon next to battery
    By SirHenryOBE in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-13, 07:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD