1. yasikhi's Avatar
    After the upgrade print to go app stopped working. I removed the app and downloaded again. But still the same.

    Someone has same issue ?

    Posted via CB10
    01-31-14 05:27 PM
  2. niss63's Avatar
    I haven't, but others have. For whatever reason, Michael Clewley was asking people experiencing this problem on 10.2.1 to contact him via Twitter. I think it was yesterday that I saw it..

    Posted via CB10
    01-31-14 05:32 PM
  3. FF22's Avatar
    I haven't, but others have. For whatever reason, Michael Clewley was asking people experiencing this problem on 10.2.1 to contact him via Twitter. I think it was yesterday that I saw it..

    Posted via CB10
    Do you have his "handle" Maybe it would be helpful to follow him and occasionally ask a question.
    01-31-14 06:10 PM
  4. yasikhi's Avatar
    Thanks

    Posted via CB10
    01-31-14 07:09 PM
  5. misterabrasive's Avatar
    After the upgrade print to go app stopped working. I removed the app and downloaded again. But still the same.

    Someone has same issue ?

    Posted via CB10
    Need a little more information about what exactly has stopped working. How are you trying to use PrintToGo? Only problem I had after the update was to re-pair PTG on my phone with PTG on my computer.

    Posted via Verizon Official 10.2.1
    01-31-14 07:16 PM
  6. vwracing's Avatar
    I tweeted him and he said to delete and reinstall. I did that and it didn't work. I rebooted after fresh install and it works now.

    Posted via CB10 on my Rogers Crackberry!
    01-31-14 07:43 PM
  7. yasikhi's Avatar
    I will try that.

    Posted via CB10
    01-31-14 07:59 PM
  8. reginakirm's Avatar
    I was thinking the same thing!
    01-31-14 08:44 PM
  9. niss63's Avatar
    Do you have his "handle" Maybe it would be helpful to follow him and occasionally ask a question.
    I searched "Michael Clewley" to find him. It's @michaelclewley.

    Posted via CB10
    just_luc and FF22 like this.
    01-31-14 09:47 PM
  10. yasikhi's Avatar
    Thanks. I installed again and restarted then it works.

    Posted via CB10
    01-31-14 10:34 PM

Similar Threads

  1. Recurring Clock Radio (Alarm) App?
    By Glow123 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 02-12-14, 05:01 PM
  2. Ahh what the hell, ordered Verizon's Z30 to use on AT&T...
    By heading4tomorrow in forum BlackBerry Z30
    Replies: 16
    Last Post: 02-06-14, 09:39 AM
  3. BBM Team listen's to Kevin ( (R)Bomed group chat (R)message coming)
    By 40blind40 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 3
    Last Post: 01-31-14, 06:01 PM
  4. Skype stopped working with latest update
    By Zidentia in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-14, 05:03 PM
  5. LED app?
    By Jordss in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-14, 04:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD