1. nithindas15's Avatar
    By using autoloader i installed 10.3.3 on my Z10,but aftr installation when i checked its settings not showing and even i cant connect to wifi...i tried to downgrade os from 10.3.3 to 10.3.2 but after complete installation its showning blackberry on start up and its struks..is der any way to downgrade os ????
    02-23-17 09:33 AM
  2. Uzi's Avatar
    Run the autoloader once again?
    02-23-17 09:40 AM
  3. brookie229's Avatar
    By using autoloader i installed 10.3.3 on my Z10,but aftr installation when i checked its settings not showing and even i cant connect to wifi...i tried to downgrade os from 10.3.3 to 10.3.2 but after complete installation its showning blackberry on start up and its struks..is der any way to downgrade os ????
    You cannot go back to 10.3.2.xxxx. What is your exact OS version? You should get the newest autoloader (10.3.3.2205) for your z10 and try again.
    02-23-17 09:40 AM
  4. nithindas15's Avatar
    current os version is 10.3.03.2049.
    02-23-17 11:12 AM
  5. nithindas15's Avatar
    yaa i run it more dan 2 times...but still same. settings cant open,cant connect to internet .
    02-23-17 11:13 AM
  6. shorski's Avatar
    Get yourself a 10.3.2 autoloader and use it to downgrade.
    10.3.3 is not compatible with z10 stl100-1 and this is why you should be able to revert back to 10.3.2 using autoloader
    02-23-17 11:26 AM
  7. joeldf's Avatar
    If you really have the STL100-1, then 10.3.3.anything would not have even installed. It would have reset itself and rolled back to whatever version it previously had.

    10.3.3. Is not compatible with the Z10 -1 hardware. This has been stated all over these forums - especially any thread that had 10.3.3 autoloaders.

    Have you re-booted the phone since attempting the update?

    Joel
    brookie229 likes this.
    02-23-17 11:50 AM
  8. shorski's Avatar
    If you really have the STL100-1, then 10.3.3.anything would not have even installed. It would have reset itself and rolled back to whatever version it previously had.

    10.3.3. Is not compatible with the Z10 -1 hardware. This has been stated all over these forums - especially any thread that had 10.3.3 autoloaders.

    Have you re-booted the phone since attempting the update?

    Joel
    Actually if you use 10.3.3 autoloader on stl100-1, it will install but won't go pas the WiFi setup page.
    But if you do a sachesi update on it, it will tell you installed but after rebooting it goes back to the previous OS.
    brookie229 likes this.
    02-23-17 04:04 PM
  9. nithindas15's Avatar
    If you really have the STL100-1, then 10.3.3.anything would not have even installed. It would have reset itself and rolled back to whatever version it previously had.

    10.3.3. Is not compatible with the Z10 -1 hardware. This has been stated all over these forums - especially any thread that had 10.3.3 autoloaders.

    Have you re-booted the phone since attempting the update?

    Joel
    yes i rebooted phone ,but its not working properly,i cant complete set up,wifi not connecting and cant open settings.
    02-24-17 01:53 AM
  10. meforblackberry's Avatar
    Z10STL100-2/10.3.3.2205
    Mine.

    Posted via CB10
    02-24-17 06:23 AM
  11. systemfryer's Avatar
    Did u find a solution.stuck with same problem
    02-28-17 03:08 PM
  12. systemfryer's Avatar
    you can revert back to 10.3.2.680,fixed my phone will fix it for you too
    03-01-17 12:03 AM
  13. Milla_Mallis's Avatar
    I did try to do it with 2 Z10, Passport and Q10 - nothing happened. How you fix your phone?
    04-27-17 04:55 AM
  14. joeldf's Avatar
    I did try to do it with 2 Z10, Passport and Q10 - nothing happened. How you fix your phone?
    Only the STL100-1 model of the Z10 can revert to 10.3.2 because 10.3.3. is not compatible with it and never fully installed.

    With any other BB10 phone, once 10.3.3. is loaded, that's it - no going back.

    That includes the other 3 Z10 models - the -2, -3 and -4 models.
    04-29-17 10:27 AM
  15. casa8888888888's Avatar
    Good night, I have the same problem, update my blackberry z10 stl100-1 to os 10.3.3 and now I can not complete the configuration. I tried installing blackberry os 10.3.2 but it can not, when I install it only the blackberry logo appears and there it stays. Help
    05-16-17 09:00 PM
  16. Carjackd's Avatar
    Good night, I have the same problem, update my blackberry z10 stl100-1 to os 10.3.3 and now I can not complete the configuration. I tried installing blackberry os 10.3.2 but it can not, when I install it only the blackberry logo appears and there it stays. Help
    How did you try to reinstall it...via an autoloader ?
    05-16-17 09:24 PM
  17. conite's Avatar
    Good night, I have the same problem, update my blackberry z10 stl100-1 to os 10.3.3 and now I can not complete the configuration. I tried installing blackberry os 10.3.2 but it can not, when I install it only the blackberry logo appears and there it stays. Help
    10.3.3 did NOT get installed on your Z10STL100-1, because it won't accept it. That is why you can install 10.3.2 again.

    Try this autoloader:
    https://mega.nz/#!sEYygbzR!xBT2RmPyO...LgT7ZMpbq7-pCE
    05-16-17 09:25 PM
  18. pradeepp9779's Avatar
    Link is not working man
    06-25-20 10:26 AM
  19. joeldf's Avatar
    10.3.3 did NOT get installed on your Z10STL100-1, because it won't accept it. That is why you can install 10.3.2 again.

    Try this autoloader:
    https://mega.nz/#!sEYygbzR!xBT2RmPyO...LgT7ZMpbq7-pCE
    Link is not working man
    Probably because it was a link from 3 years ago.
    06-25-20 10:50 AM
  20. brookie229's Avatar
    Link is not working man
    You will have to ask/beg @conite for the STL100-1 firmware.
    06-25-20 12:09 PM
  21. conite's Avatar
    Link is not working man
    For Z10STL100-1.

    https://mega.nz/file/dJBSmLba#xBT2Rm...LgT7ZMpbq7-pCE
    brookie229 likes this.
    06-25-20 01:28 PM

Similar Threads

  1. WebRTC & DNS request Leaking in BlackBerry Browser!
    By Mandar Khire in forum BlackBerry Leap
    Replies: 7
    Last Post: 05-17-17, 09:38 AM
  2. My BB priv turned off and it won't on or charge
    By Nila Mano in forum BlackBerry Priv
    Replies: 15
    Last Post: 05-17-17, 08:39 AM
  3. Whatsap from Passport to Keyone backup
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-17, 07:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD