1. Syafiq21's Avatar
    These icons often disappear after I've used my Z10 for awhile. The icons are visible at the Active Frames but they don't seem to be functioning. Every time this happens I will restart my phone and the icons will be visible again. How do I fix this problem? It's quite bothering when you have to restart your phone 2-5 times a day.
    12-22-13 06:11 AM
  2. Draven2666's Avatar
    Do you have parental controls turned on? If so, that is your issue. Just turn it off. If not, post your os version and BlackBerry model and more help will come from the forum.

    Posted via CB10
    Syafiq21 likes this.
    12-22-13 06:16 AM
  3. Syafiq21's Avatar
    Thank you. It worked but I purposely turned it on to have different pictures for the lock screen and background theme. Is it possible for that to happen without turning on the parental controls?
    Last edited by Syafiq21; 12-22-13 at 06:40 AM.
    12-22-13 06:24 AM
  4. Draven2666's Avatar
    Not that I know of. But it may be possible. I don't worry about that so don't know. Somebody here may know and come around and say.

    Posted via CB10
    12-22-13 06:28 AM
  5. Syafiq21's Avatar
    Not sure what happened but icons are now functional even when parental control is on.

    Posted via CB10
    01-09-14 07:31 PM

Similar Threads

  1. Z30 - Battery and Heating Issue
    By Aaqib_Afzal in forum BlackBerry Z30
    Replies: 54
    Last Post: 11-08-16, 03:27 PM
  2. BlackBerry Desktop Browser and BBM for Windows/OSX?
    By TheoRadu in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 6
    Last Post: 12-22-13, 12:28 PM
  3. Optus icon/app
    By M1dKn1ght in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-22-13, 10:50 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 12-22-13, 10:03 AM
  5. This phone...
    By cornhuskur in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 12-22-13, 02:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD