1. l1f3l355's Avatar
    After the upgrade my voice navigation disappeared. Only tones even after I've selected voice navigation instead of tones. Not sure cos some region specific data are missing cos I'm in Asia. When I was on official OS, road names were pronounced with local intonation.

    Hope someone can direct me to a solution.
    05-02-13 08:49 PM
  2. Phill_UK's Avatar
    Rotational lock turns off by itself randomly

    Can't edit on cb10. Says I don't have permission To edit
    Your phone is randomly rebooting.

    That's a CB server issue and is being looked into by the app developer.
    05-02-13 08:49 PM
  3. cyco1978's Avatar
    Previous leaks were very solid, even moreso than the 10.0 official releases. It wasn't until this one that i started seeing some issues.
    I agree 100% I downgraded back down to the 1483

    Posted via CB10
    Hassan Hbk likes this.
    05-02-13 09:58 PM
  4. thurask's Avatar
    Nothing yet, which is great.

    Posted via CB10
    05-02-13 10:22 PM
  5. kaizvn's Avatar
    Mine works like a charm.
    Stl-1
    Any problems with stl-1?


    Posted via CB10
    05-02-13 10:25 PM
  6. papped's Avatar
    Just a FYI to people downgrading, newer backups fail to restore on older OSes...

    Posted via CB10
    05-02-13 11:25 PM
  7. Johny 5's Avatar
    Pandora isn't working for me so I went back to 10.1.0.1483
    Hassan Hbk likes this.
    05-03-13 12:07 AM
  8. baste07's Avatar
    Aside from the payment option error/bug, haven't seen anything else yet

    Posted via CB10
    05-03-13 12:10 AM
  9. whatsever's Avatar
    Ok so far

    Payments app world
    Some apps not working, like facebook bit wih last update fb it,s fixed
    Heating up phones
    Location icon stays on. Maybe this also heat up mobile
    05-03-13 12:20 AM
  10. Calvin Harris's Avatar
    About 6 hours in to the new OS 10.1.0.1627 release and I have noticed:
    - longer charging period, or slower to charge
    - two self-reboots due to frozen screen and unable to input while in sms mode
    - in AppWorld the refresh is no longer in right-hand menu, (maybe because it was the only thing there)
    - I really am liking the Z10, but in all honesty I could see a larger screen, thus wider/fatter phone (but since this is the Z10 what would you call it... Fat 10 instead of Zet 10?)
    - still do not see much improvement in using predictive type, it does not work for me 7 outta 10
    - Poynt! I missed you so!
    - Now what about a decent Call Blocker?
    - after pairing with car (Sync), on entry My Media starts to play by default. Can I have the option to launch another app like Pandora?
    calvin413@gmail.com
    05-03-13 12:44 AM
  11. seletok's Avatar
    Hello,
    My update is working fine. Everything is OK.
    My problem is: PIN messages is working fine between a BB9810 phone and Z10, but not working between an BB9900 phone and Z10. Is working to send Z10->BB9900, BB9900 received it, but not working BB9900->Z10. When I send from a BB9900, first appear ok but after a few second appear the x, not send.
    I don't know what is the problem. Any opinion? Suggestions?

    Thanks.
    f_d likes this.
    05-03-13 02:11 AM
  12. froggorf's Avatar
    Thanks to OP and Kriss for sharing and all your help.
    Installed 1429 without any flaws (security wipe, no restore from backup). This fixed my SMTP problem for the first time!
    1483: nearly bricked my phone, spend half night to revert to original firmware using Link. Then 1483 installed fine, but wasn't as fluid as 1429.
    Installed 1627 last night after security wipe and all went smooth :-))))
    Didn't do a restore again, but installed fresh from scratch. Payment options are there, contacts and calendar populated lightning quick (I cloud & gmail). No reboots (I know since my Sim is Pin protected, so phone would present unlock screen after reboot). Phone is running cooler. UI is lightning quick.
    BEST BUILD EVER!!! Very happy camper.

    Posted via CB10
    05-03-13 02:11 AM
  13. l1f3l355's Avatar
    Solved my missing navigation audio by restoring from an earlier backup instead of doing a clean install of the apps.

    Posted via CB10
    05-03-13 02:28 AM
  14. noez92's Avatar
    how to solved the facebook notification bug in 1627? my notification won't show up in hub, helpp
    05-03-13 02:30 AM
  15. whatsever's Avatar
    About 6 hours in to the new OS 10.1.0.1627 release and I have noticed:
    - longer charging period, or slower to charge
    - two self-reboots due to frozen screen and unable to input while in sms mode
    calvin413@gmail.com
    Calvin,

    Dit you also restore/backup your stuff after installing the OS
    05-03-13 03:21 AM
  16. whatsever's Avatar
    Ok so far the problems which are left are :

    Payments app world - but there is a solution (also here some where)
    Some apps not working, like facebook bit wih last update fb it,s fixed
    Heating up phones
    Location icon stays on. Maybe this also heat up mobile
    SMS en Pin messaging is not always working or rebooting your mobile (read this also on other forums)

    Most people are happy, so maybe solutions are start from scratch over again or move to a lower leaked os number.
    05-03-13 03:22 AM
  17. Duong Nhut's Avatar
    Can not sync contact's birthday to Calendar
    05-03-13 04:27 AM
  18. Soul-Eater's Avatar
    Hi guys
    My whatsapp makes a sound even if I have my Z10 silent or using vibration.

    It is another sound, that the one I am using for whatsapp. I set a different sound for that.
    It is the standard sound like facebook.

    I have to set all alerts off to keep whatsapp quiet.

    But I want my vibration alert. Anyone expirencing the same issue?!

    Posted via CB10
    05-03-13 05:17 AM
  19. sleepngbear's Avatar
    Generally the phone is running well. But I've noticed two bugs:

    1, when I go into Display settings to change the wallpaper, the default images in the protected folder don't display the thumbnails. They do in any other folder.

    2, I'm still getting reboots, because every once in awhile the hub is back including its default view (all channels -- I always leave it in email view only), but I can't tell when because in Settings > About > Hardware, next to Reboot Time it says No information available.

    Oh, and I now see I have the Payment Options bug.

    Minor annoyances, but it does mean I guess I'll be installing another leak as soon as one comes out.
    05-03-13 07:23 AM
  20. Whyareallthegoodnamestaken's Avatar
    Everything works fine. But but runs hot and drains battery fast.

    Posted via CB10
    05-03-13 07:41 AM
  21. prithvi64's Avatar
    Its my second day on this leak on STL100-1. As such no issues. Battery is settling down. first day, it was hot and drained very fast probably because I set some email id for "forever" and 90 days so fetching was taking time. Overall sound is slightly less. This was noticed in 1609 leak also.
    Mine works like a charm.
    Stl-1
    Any problems with stl-1?


    Posted via CB10
    05-03-13 07:44 AM
  22. keith1000's Avatar
    Hi.
    So far so good. One thing, where is the keypad touch click. Keypad is silent
    Thx

    Posted via CB10
    05-03-13 07:52 AM
  23. stardomains's Avatar
    Never had a reboot issue before. Hdd about 6 in the 5 hours I've used the phone since the installation. Downgrading...
    05-03-13 07:58 AM
  24. erniel's Avatar
    on the latest leak i have some bugs:

    battery uses more then other leaks.
    foon runs hotter.
    pay options not working.
    some mail accounts, only led no sound when new mail received


    greets Holland
    Found a way to fix pay options. Go to bbw pick a for sale app and buy it. it will go through payment options. You can cancel from there. Check setting/ payment options- it should work

    Posted via CB with STL100-2
    05-03-13 09:33 AM
  25. airmalaga's Avatar
    I have a problem with the car bluetooth handsfree, in 10.0 worked perfectly.
    05-03-13 09:42 AM
117 12345

Similar Threads

  1. Eagerly waiting for OS 10.1.0.1627 for 2,3,4!
    By rizaru_rin in forum BlackBerry Z10
    Replies: 66
    Last Post: 05-01-13, 02:39 PM
  2. OS 10.0.9.2372 what OS do you have?
    By lou2969 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 11
    Last Post: 03-04-13, 06:18 PM
  3. Renderings of BlackBerry 10 with Iphone 5 - What will you choose ???
    By Luckyman6886 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 59
    Last Post: 01-16-13, 09:33 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 11-20-10, 05:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD