04-30-13 06:27 AM
28 12
tools
  1. Ken_GoDaddy's Avatar
    @pili4,

    I'm glad to hear that you are no longer having the issue.

    Feel free to reach out to me should you have any questions or concerns regarding your account with us!
    04-30-13 06:22 AM
  2. gordon griffith's Avatar
    Hey CrackBerry Nation.

    Could not find anything on the forum about this, so I thought I might just explain my problem.

    Everytime I receive a new email and go to the Hub to open it, the flowing animation starts toward the email, but when normally it would be finished, it just go back to the Hub, no flowing or whatever, as if it was a mini-crash. Email is now marked as read, and as with any other read email, I can normally open it without problems.

    Not the biggest problem, as it only takes two more seconds to get to it, but slightly annoying anyway, and isn't pretty to show off . Anyone got this problem or has any clue to a solution? Hopefully it will be fixed in OS 10.1 anyway. Or I might just try to wipe it and reinstall. This wasn't happening out of the box.
    Yup, has been happening with me too.

    Posted via CB10
    04-30-13 06:25 AM
  3. Matt J's Avatar
    This seems to be common. I experience it as well as a coworker.

    Posted via CB10
    04-30-13 06:27 AM
28 12

Similar Threads

  1. My new Droid sucks!!! Going back to BB
    By mjs31 in forum Android
    Replies: 51
    Last Post: 12-03-09, 09:38 PM
  2. If you're struggling with a new OS, try going back to the original theme
    By jetman1287 in forum BlackBerry Storm 9530/9500 Themes
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-09, 09:24 AM
  3. anyone else go back to the 8830 until a new os arrives?
    By rickbubello in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-09, 12:18 AM
  4. New 8310 -- geez, I can't go back to a normal cell
    By Party_Medic in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 7
    Last Post: 06-11-08, 06:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD