1. CrownIsle's Avatar
    AlohaI have not been getting ym gmail email for about 3/4 days now. I heard in another thread that gmail was "down" for a day or so but all the mail was in my mailbox but not getting to my cell phone.I didn't want to go ahead and delete it out of the hub without any guidance from the forum.


    I'm guessing everyone else is getting their emails because I have not read a thread within the past few days saying that they too are not getting any gmails to their phones.Any and all help appreciated.

    I mean I don't think service books being resent will work here
    04-19-13 11:38 AM
  2. tdleon's Avatar
    Do you get any error messages. Working for me

    Posted via CB10
    04-19-13 11:59 AM
  3. CrownIsle's Avatar
    nothing at all coming to my phone. No messages or anything.

    I CAN send emails from my cell though.
    04-19-13 12:01 PM
  4. 3_M4N's Avatar
    Gmail's haven't been arriving to my phone either. I've been keeping my Gmail open in my browser as a work around but would really like to see the issue fixed.

    Posted via CB10
    04-19-13 12:29 PM
  5. eaton18spd's Avatar
    I had this issue about a week ago. I restarted the phone and all emails started rolling in.

    Posted via CB10
    04-19-13 12:32 PM
  6. CrownIsle's Avatar
    Gmail's haven't been arriving to my phone either. I've been keeping my Gmail open in my browser as a work around but would really like to see the issue fixed.

    Posted via CB10
    I'm comforted to hear someone else is having this go on but SMFH I don't get it and it's really an inconvenience. I too am just logging onto a computer and keep checking or I am logging onto it on my phone also and keep checking. But There are not alerts letting me know to check, so I'm feverishly checking for important afternoon mails every 2 minutes lol
    04-19-13 12:33 PM
  7. anon(5624621)'s Avatar
    My gmail stopped working at one point, I had to delete and re-add the account. If you go into Settings->Accounts, is there any red text saying it's disconnected or anything?
    CrownIsle and bbrog like this.
    04-19-13 12:35 PM
  8. CrownIsle's Avatar
    My gmail stopped working at one point, I had to delete and re-add the account. If you go into Settings->Accounts, is there any red text saying it's disconnected or anything?

    WHOA YES, it does say that!!!! WTF!!!
    04-19-13 12:43 PM
  9. CrownIsle's Avatar
    Thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
    04-19-13 12:45 PM
  10. zapbranagann's Avatar
    Try reentering your password.

    Posted via CB10
    CrownIsle likes this.
    04-19-13 12:46 PM
  11. anon(5624621)'s Avatar
    WHOA YES, it does say that!!!! WTF!!!
    I know right? Couldn't the z10 NOTIFY if that happens? Anyway, deleting and readding Gmail worked for me.

    Posted via CB10
    CrownIsle likes this.
    04-19-13 12:47 PM
  12. sris's Avatar
    Same thing happened to me twice in the last one week. Had to restart, and then all the mails will flow in.
    04-19-13 12:47 PM
  13. CrownIsle's Avatar
    Try reentering your password.

    Posted via CB10
    That's exactly what i did and now I am getting the emails.

    Why on earth did it all of a sudden need my password again?

    Goodlookin out for the red error message in settings!
    04-19-13 12:52 PM
  14. HKP001's Avatar
    In my case I just have to reenter passwords to get it working again. Some error message did show up during the day, but I didn't play attention to it. The massage didn't say Gmail not working, just say not connected to IMAP or SMAP server.

    Posted via CB10
    04-19-13 01:07 PM
  15. prplhze2000's Avatar
    Hat did it. Thanks

    Posted via CB10
    04-19-13 07:05 PM
  16. bbrog's Avatar
    After seeing the issue, I just cancelled out the error. After a day of no messages I went to settings / accounts and found they'd been disabled. Re-input passwords and all was well.

    Posted via CB10
    04-19-13 07:13 PM
  17. John Pawling's Avatar
    That's exactly what i did and now I am getting the emails.

    Why on earth did it all of a sudden need my password again?

    Goodlookin out for the red error message in settings!
    It was a Gmail problem from yesterday or the day before. Nothing any phone could do. Search here at CB for Gmail authentication or check on Google's site.

    Posted Via CB10 on my Zed10
    04-19-13 08:22 PM

Similar Threads

  1. Gmail enhanced service - Not getting all email???
    By boyvn91 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-10, 11:59 AM
  2. not getting my emails (gmail)
    By maxm20 in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 23
    Last Post: 09-09-09, 10:01 PM
  3. Not getting Gmail emails on BB
    By brandon.r in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 9
    Last Post: 04-25-09, 07:16 AM
  4. not getting my email
    By ROCKSTAR in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 1
    Last Post: 02-25-08, 10:19 PM
  5. Not getting subscription emails
    By Click in forum Site and App Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-08, 02:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD