1. highcardifm's Avatar
    Hello All,

    Was wondering if you could help me out. I currently have no camera icon on my lock screen nor do I have ANY notifications on my lock screen.

    I have searched around here to no avail. I have done a reboot and battery pull with no joy.
    No Camera Icon on lock screen (Z10)-ff.png
    No Camera Icon on lock screen (Z10)-img_20140226_173734.png

    I still have toasts for everything but no lock screen notifications.

    Thanks

    HC
    02-26-14 06:53 PM
  2. TheAsianEddie's Avatar
    Edit: I just noticed you said you don't get lock screen notifications either, sorry bud, I don't know anymore.

    But on my phone I noticed if you press on your lock screen notifications it removes the camera icon unless you clear it.
    Attached Thumbnails No Camera Icon on lock screen (Z10)-img_20140226_195740.png  
    Djlatino likes this.
    02-26-14 06:58 PM
  3. highcardifm's Avatar
    First off awesome background. Secondly I don"t even have the notifications. I only have battery in the top left, network in the top right, and time date in the "top" centre....
    02-26-14 07:02 PM
  4. TheAsianEddie's Avatar
    First off awesome background. Secondly I don"t even have the notifications. I only have battery in the top left, network in the top right, and time date in the "top" centre....
    Thanks! And I guess you need to reload the os maybe? This is a little weird.

    Posted via CB10
    02-26-14 07:03 PM
  5. highcardifm's Avatar
    Oh. I hope that's not the case. I wonder if anyone else has encountered this at all.

    Posted via CB10
    02-26-14 07:13 PM
  6. KenFletch's Avatar
    and now you have all the people who want that camera button off the lock screen twitchy .... how'd you do that?????
    highcardifm likes this.
    02-26-14 07:20 PM
  7. highcardifm's Avatar
    No Camera Icon on lock screen (Z10)-no.png


    This is what I have.

    Posted via CB10
    02-26-14 07:26 PM
  8. Pdinos3's Avatar
    are parental controls enabled? If so disable them
    02-26-14 07:57 PM
  9. highcardifm's Avatar
    they are disabled. I enabled them did a reset disabled them did another reset and still nothing. Think I might have to do the reload... well that sucks
    02-26-14 08:30 PM
  10. Pdinos3's Avatar
    The reason I ask is because one way to have different lock screen and home screen wallpapers is to enable parental controls. If they're disabled, how else do you have 2 wallpapers. Maybe an app?

    Via CB Rockin Rogers Z30STA100-5/10.2.1.2141 /2142 Radio
    02-26-14 08:40 PM
  11. ronfc's Avatar
    Enable Parental Control and disable.

    Z10STL100-1/10.2.1.2141
    02-26-14 09:03 PM
  12. highcardifm's Avatar
    The reason I ask is because one way to have different lock screen and home screen wallpapers is to enable parental controls. If they're disabled, how else do you have 2 wallpapers. Maybe an app?

    Via CB Rockin Rogers Z30STA100-5/10.2.1.2141 /2142 Radio

    I dont have two different backgrounds all I have is the one in green that I posted.
    02-26-14 10:35 PM
  13. highcardifm's Avatar
    Enable Parental Control and disable.

    Z10STL100-1/10.2.1.2141
    As stated previously I already did that...
    02-26-14 10:36 PM
  14. Pdinos3's Avatar
    I dont have two different backgrounds all I have is the one in green that I posted.
    Oh I was distracted by asianeddie's background. Sorry

    Via CB Rockin Rogers Z30STA100-5/10.2.1.2141 /2142 Radio
    highcardifm and TheAsianEddie like this.
    02-26-14 10:48 PM
  15. NtotheK's Avatar
    Are you on BES by any chance?

    Posted via CB10
    02-27-14 01:12 AM
  16. highcardifm's Avatar
    No I'm not. I did the backup and then factory default then restored with link. Working normally for now. Now I'm just attempting to get the look of the phone back to how I like it.


    Thanks all

    Posted via CB10
    02-27-14 02:15 AM
  17. TheAsianEddie's Avatar
    Oh I was distracted by asianeddie's background. Sorry

    Via CB Rockin Rogers Z30STA100-5/10.2.1.2141 /2142 Radio
    Hahaha

    Posted via CB10
    02-27-14 06:00 AM
  18. chu duc binh's Avatar
    had the same problem with my z10 when i turn on then turn off parent control . how to fix?
    07-31-14 06:25 AM
  19. FF22's Avatar
    had the same problem with my z10 when i turn on then turn off parent control . how to fix?
    Have you turned off Parental Controls?

    Is the camera icon still missing?

    Try turning it on/off again.

    Try a restart:

    Press and HOLD both Vol Up/Down buttons. Keep holding while the screen goes fully black (ignore the screenshot), keep holding through the Black/White logo and when the Colored Logo shows up, release those buttons.

    If you have the STL100-1 variant the volume button reset method doesn't work. In that case, Press and HOLD the Power On Button until you see the LOGO as above
    07-31-14 09:16 AM
  20. ledat19121991's Avatar
    -Enable Password for devices
    -Press and hold Power button then tap Lock icon
    -unlock by type your password
    -ok now you can disable password and Lockscreen working properly
    04-03-16 12:28 PM

Similar Threads

  1. HELP!!! Camera cant be started error after 10.2.1.537 update
    By Yeni Ogunnaike in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-16, 12:29 PM
  2. Site unusable on PlayBook and Q10 browser
    By robsteve in forum Site Feedback & Help
    Replies: 22
    Last Post: 04-01-14, 09:04 AM
  3. OBB on bb10?
    By abdo hassan in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 5
    Last Post: 03-03-14, 12:10 AM
  4. Eastern Egg on Mockit! Beta 3....
    By royalbucks in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-14, 05:51 PM
  5. BB10 browser issue on 10.2.1
    By jabroniw in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-14, 05:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD