1. Barracuda7772's Avatar
    Hey I've encountered a bit of a strange issue.

    My Internet at my home was working great until I got a notification saying my Internet was limited.....probably just my isp having issues it happens from time to time....but since it started working again my wifi will not work unless I turn my carrier data off

    I am a prepaid customer and I currently do not have any data at the moment and my wifi is giving me a consistent 30mbit download and 10 upload yet when I have carrier data on and try to use the Internet I get the you have no data please buy a data booster notice from koodo.

    I have no idea what's going on its a tad frustrating. I have never had this issue before.

    Edit: it should also be known I have had no data for a week and this has not been an issue wifi has always taken priority up until now as it should of

    Edit 2: it should also be noted my wife has a stl100-3 and her phone currently has data and wifi is still not taking priority it still defaults to carrier data in this case hspa+ because lte is turned off to preserve battery.

    We are both on the Koodo network

    Posted via CB10
    Last edited by Barracuda7772; 02-26-14 at 07:52 PM.
    02-26-14 07:34 PM
  2. conkybubs's Avatar
    My z30 just started this an hour ago....wifi is fine until mobile network is turned on, then wifi drops. Turn off mobile and WiFi turns back on.

    There's another new thread about this, seems others having this issue all of a sudden.

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=909840
    Last edited by conkybubs; 02-26-14 at 08:42 PM.
    02-26-14 08:23 PM
  3. finkle56's Avatar
    http://forums.crackberry.com/blackbe...-error-909783/

    Same issue as stated here as well. You aren't alone and it seems it isn't device specific now.
    02-26-14 09:24 PM
  4. rizdragon's Avatar
    I've the exact same issue, using Internet only on wifi now with mobile network off.

    Posted via CB10
    02-27-14 12:44 PM
  5. Barracuda7772's Avatar
    as an update there was a blackberry rep at the mall when I went there he was utterly dumbfounded he had never seen this before he made a hot spot from his Q10 and my z10 would not connect unless carrier data was turned off when I turned carrier data back on the wifi vanished even though in settings it tells me I'm still connected.

    Sent from my Z10
    02-27-14 12:47 PM

Similar Threads

  1. HELP!!! Camera cant be started error after 10.2.1.537 update
    By Yeni Ogunnaike in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-16, 12:29 PM
  2. blackbery playbook issue HELP
    By cinnamontoast4 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 12
    Last Post: 02-27-14, 09:32 PM
  3. Help get spotify put into blackberry 10 World!
    By GodGibson in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 02-27-14, 02:55 AM
  4. Web designers - Help with mobile coding please
    By Chris Murphy in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 02-26-14, 07:15 PM
  5. BB10 browser issue on 10.2.1
    By jabroniw in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-14, 05:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD