04-22-13 04:18 PM
209 ... 56789
tools
  1. rcab's Avatar
    I have had lock ups and re books. For me it happens when I am in CB10
    App.

    Posted via CB10
    04-01-13 09:33 AM
  2. Tuborgmann's Avatar
    Smooth sailings here.

    Posted via CB10
    04-01-13 09:34 AM
  3. KarlS's Avatar
    I've had my Z10 since March 22nd and am on AT&T's network. Started randomly rebooting after I installed the latest software release. The issue is very real. So far it's only a minor annoyance. I love the phone but sure do miss Blackberry Traffic!
    04-01-13 09:35 AM
  4. coolpowers's Avatar
    I'd like to be able to post in this thread.. but I can't. (Hub froze once, I had to restart). No random reboots though, boot time is March 14th.

    STL100-3, AT&T, 10.0.10.88 / 10.0.10.684
    04-01-13 09:38 AM
  5. FMB8900's Avatar
    No issues for me either! Running silky smooth and im loving it!

    Also loving the CB app! It's awesome

    Posted via CB10
    04-01-13 09:41 AM
  6. Neely2005's Avatar
    Yup, just saying, but my Z10 has been a complete gem and isn't all drama like I've seen some people experience.

    Posted via CB10
    Same for me and I've had my BlackBerry Z10 since February 5th. 0 reboots and 0 freezes.


    Posted via CB10
    04-01-13 09:42 AM
  7. egzbuen's Avatar
    No problems here so far.

    Posted via CB10
    04-01-13 09:43 AM
  8. anon3230140's Avatar
    Never had any if them issues either. Great phone without a doubt.

    Posted via CB10
    04-01-13 09:44 AM
  9. BB_Junky's Avatar
    Wow, sure are a lot of complainers who can't read a thread title. Mine has been rock solid since Feb 5th.......rock on!!

    Posted via CB10
    CeeXTwo and mzceetee like this.
    04-01-13 09:47 AM
  10. cb64800's Avatar
    No issue since February 28th.
    And I use my Z10 25 hours per day

    Posted via CB10
    04-01-13 09:52 AM
  11. rifka_f's Avatar
    I've had my Z10 for six days now. Two random reboots - freezes and then the red LED illuminates and the device reboots. I hope that it doesn't happen again. I have only loaded one app from BBWorld. We'll see. I have thirty days to return it to T-Mobile.
    04-01-13 11:20 AM
  12. kdna's Avatar
    My Z10 battery has improved. Had it for a little over a week now. No issues to report.
    04-01-13 11:23 AM
  13. mcitylove's Avatar
    No problems since I pulled her out the box on Feb 5

    Posted via CB10
    04-01-13 11:27 AM
  14. h20work's Avatar
    No we should only post relatively relevant things, not just any crap. Sorry but what use does the information add that some people's Z10 has not just died without any good reason? If I was the first person to report this bug and everybody else would post "nope, you are the only one" then yes, that would be useful by telling me that my individual device is broken.

    However this topic has been in multiple threads over the past weeks. It happens to a lot of people so it is not an individual issue. What sense does it make to have a thread about people who's devices work as just any technical device should, by not just randomly disabling itself, at least in regards to one single feature?

    I am not telling you what thread you can or can not make. But ****, this one doesnt help anybody anything. And to be honest, there are a real lot of threads going on on these forums at the same time, making it difficult enough not to miss a potentially actually relevant one. So I would call it a courtesy towards everybody else not to start threads that do not add any value at all.

    If that proposal is turned down by a large majority please state which features of my Z10 you want me to describe as "working as normal" - each in their individual thread, of course.
    This seems to be a common occurrence lately.... Any time a new thread starts up discussing an issue, some one creates another thread saying the exact opposite.

    For those who say that haven't had a reboot, are you running battery guru? It will show you a break in your time line if your phone does reboot. My phone reboots in under 2 minutes, so it isn't as noticeable as on my 9850.

    Posted via CB10
    04-01-13 11:31 AM
  15. bungfoo's Avatar
    My Z10 has been totally stable. Not even any application crashes. The only weird thing I've experienced on it is that it was unable do anything that involved connecting to the internet for about 30 minutes yesterday even though it showed 5 bars of 4g connection.
    04-01-13 11:36 AM
  16. dejanh's Avatar
    No random reboots here. Browser does tend to crash on certain a sites with Flash though. So far one I ca reproduce it at will on is the preorder site on Steam for CoH2.

    Posted via CB10
    04-01-13 11:37 AM
  17. mario jr's Avatar
    This seems to be a common occurrence lately.... Any time a new thread starts up discussing an issue, some one creates another thread saying the exact opposite.

    For those who say that haven't had a reboot, are you running battery guru? It will show you a break in your time line if your phone does reboot. My phone reboots in under 2 minutes, so it isn't as noticeable as on my 9850.

    Posted via CB10
    04-01-13 11:49 AM
  18. mario jr's Avatar
    Check ur sd card
    04-01-13 11:50 AM
  19. h20work's Avatar
    Check ur sd card
    Thanks for the tip. I had reboots without one installed, and before loading a single app. Haven't side loaded anything and don't plan on it either.

    Posted via CB10
    04-01-13 11:57 AM
  20. theegoldenone's Avatar
    Add me to the list. No issues here. The phone is awesome!

    Posted via CB10
    04-01-13 12:04 PM
  21. bros3n's Avatar
    Hmmm... is posting in this thread asking the BB gods to laugh at you?
    04-01-13 01:08 PM
  22. xamdam's Avatar
    Only froze once with an app that was sideloaded, so not z10's fault, but a crappy apps fault.

    Posted via CB10, BB10, Z10
    04-01-13 01:10 PM
  23. Jackson15's Avatar
    I was initially very confused because at times I could not wake up the phone and thought it had crashed - and did battery pull etc. Turned out that this was because I had the phone on top of the case and I guess the magnet in the case being so close kept the phone asleep. No issues since I realised this but I did think wtf...
    04-01-13 01:30 PM
  24. brout's Avatar
    Yup, just saying, but my Z10 has been a complete gem and isn't all drama like I've seen some people experience.

    Posted via CB10
    I agree with you. I'v not had any problems with restarts yet.
    04-01-13 01:47 PM
  25. drum's Avatar
    No problems here had mine since launch day in the UK

    Posted via CB10
    04-01-13 01:55 PM
209 ... 56789

Similar Threads

  1. My Z10 has shipped!
    By randomroyalty in forum BlackBerry Z10
    Replies: 78
    Last Post: 02-04-13, 08:11 AM
  2. My GPS has never worked, do I have a faulty unit?
    By turqrazor in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 21
    Last Post: 06-12-11, 11:16 PM
  3. Well... My Torch has never done THAT before.
    By BBRYCnvnedMe in forum BlackBerry Torch Series
    Replies: 11
    Last Post: 03-28-11, 03:51 PM
  4. since the upgrade my screen has been finicky
    By MyThai in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 0
    Last Post: 10-30-09, 10:49 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 06-03-09, 11:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD