1. gabriel omogra's Avatar
    can someone plz help,my z10 is not ringing out and the volume is in normal mode,though the phone is operating an old OS. what do i do.
    06-10-13 02:01 AM
  2. curvezzz's Avatar
    Reboot

    Posted via CB10 from my AT&T Z10
    06-10-13 02:02 AM
  3. mnc76's Avatar
    Swipe down from the top (to get the settings a drop down screen) and check that notifications are on.

    NOTE: If you hold down the volume key, it will turn off notifications (e.g.: switch into silent mode).

    I sometimes accidentally do this when adjusting the volume. I'll realize I did it when I see the light start flashing without any "New Message" noise accompanying it.

    Posted via CB10
    06-10-13 03:38 AM
  4. Cap_172R's Avatar
    can someone plz help,my z10 is not ringing out and the volume is in normal mode,though the phone is operating an old OS. what do i do.
    Hi welcome to CB, you can try restarting the device. IF that doesn't work rebooting it could help (to reboot, hold the power button down for 20-30 seconds, keep holding it down --> ignore the countdown to restart, BBRY splash screen etc. only release when you see the blue logo appear)
    06-10-13 03:39 AM
  5. dannejanne's Avatar
    If none of the above works, take it to a psychologist.
    06-10-13 03:54 AM
  6. gabriel omogra's Avatar
    Hello people,i just upgraded to OS 10.2.1 on my z10 though not an official release and my media files are missing,but when I plug my phone into a system the files are in the phone,what do I do to make the files visible

    Posted via CB10
    01-24-14 11:12 AM
  7. FF22's Avatar
    y a restart:

    Press and HOLD both Vol Up/Down buttons. Keep holding while the screen goes fully black (ignore the screenshot), keep holding through the Black/White logo and when the Colored Logo shows up, release those buttons.

    If you have the STL100-1 variant the volume button reset method doesn't work. In that case, Press and HOLD the Power On Button until you see the LOGO as above
    01-24-14 04:32 PM
  8. BobWalker's Avatar
    I'd say go through the notification settings and make sure everything you want to ding, buzz, or play your favorite tune is set the way you want with the volume you want, then reboot.

    For the guy who can't see his media files unless "plugged into a system," make sure your sync is set up correctly in Link. Barring that, put the phone in mass storage mode and just drag the files over. I'm guessing you didn't back up and restore when you loaded the leak, and that would wipe the files.

    Good luck!
    01-24-14 04:45 PM

Similar Threads

  1. My Z10 has 200GB of storage, how about yours?
    By FSeverino in forum BlackBerry Z10
    Replies: 116
    Last Post: 04-21-13, 01:47 PM
  2. [Long] how my Z10 has been since UK launch day
    By TallPaul86 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 0
    Last Post: 02-15-13, 06:58 AM
  3. My Z10 has shipped!
    By randomroyalty in forum BlackBerry Z10
    Replies: 78
    Last Post: 02-04-13, 07:11 AM
  4. my calender has issues
    By paulywallnuts in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 0
    Last Post: 08-04-08, 11:51 AM
  5. Help, my curve has issues!
    By trillium in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 5
    Last Post: 05-06-08, 06:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD