1. MDinFL's Avatar
    I thought it was me. Every time I click on load external images it takes me back to the Inbox. Then I go back to the message and click load external images. That works. Seems like a bug.

    Posted via CB10
    04-12-13 05:33 PM
  2. anon(153966)'s Avatar
    Did it just start to do this? If you restart the device, same issue?
    04-13-13 06:24 AM
  3. jpelliott10's Avatar
    I have this happening randomly as well

    Posted via CB10
    04-16-13 05:57 PM
  4. John Pawling's Avatar
    I thought it was me. Every time I click on load external images it takes me back to the Inbox. Then I go back to the message and click load external images. That works. Seems like a bug.

    Posted via CB10
    Happens to me from time to time. Doesn't bother me too much because after reopening the email and hitting it again, it works. I sometimes get this behaviour on my iPod touch, must be some kind of network or memory hiccup.

    Posted Via CB10 on my Zed10
    04-16-13 06:02 PM
  5. brian_peterson's Avatar
    I have see this too. I thought it was my fat fingering it. I have load automatic images too. I will keep an eye on this.

    Posted via CB10
    04-16-13 06:57 PM

Similar Threads

  1. Torch 9810 browser won't load all images
    By Lizmorris89 in forum BlackBerry Torch Series
    Replies: 6
    Last Post: 01-05-13, 11:42 AM
  2. Native Email - Load external images
    By zipped in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-12, 03:03 PM
  3. my opera mini browser won't load images
    By Trickstar in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-10, 09:46 PM
  4. Browser stops at the loading last images status
    By swiftyfrommi in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-10, 09:19 PM
  5. External Image Display (behind the clock)
    By Daez in forum BlackBerry Pearl Series
    Replies: 6
    Last Post: 06-06-09, 04:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD