1. SunnyFL's Avatar
    Z10 working great after Link Update but after 3 hours no apps will open. Can make and receive calls and can access settings. What happened? Have rebooted but nothing works. I can't even restore on Link now as it says my device is connected but will not recognize it. Reinstalled link on my Win 8.1 but so far no go - only option I have is to restore to factory settings. Appreciate guidance on my problem.
    01-27-14 06:12 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Contact your carrier? What update was available on Link?
    01-27-14 06:37 PM
  3. SunnyFL's Avatar
    Contact your carrier? What update was available on Link?
    The new Update through Link - 10.2.1.537 OS
    01-27-14 06:40 PM
  4. FF22's Avatar
    Since the Verizon update and the 10.2.1.1925 LEAK are the same, you might want to download that from the Leak subforum and run the Autoloader.

    Good luck. You can also call Verizon since it is their OS release that broke your phone.
    01-27-14 08:03 PM
  5. tek1255's Avatar
    I am having the same issue. My link had a software update so I said cool I will do it. Now, since the update I can't reply to any text messages or open anything in the hub but I can view it. I was able to respond to a text but it is extremely buggy. My apps do work but the hub is having issues.
    01-27-14 08:18 PM
  6. SunnyFL's Avatar
    Since the Verizon update and the 10.2.1.1925 LEAK are the same, you might want to download that from the Leak subforum and run the Autoloader.

    Good luck. You can also call Verizon since it is their OS release that broke your phone.
    Will try that. Thanks.
    01-27-14 09:06 PM
  7. SunnyFL's Avatar
    I am having the same issue. My link had a software update so I said cool I will do it. Now, since the update I can't reply to any text messages or open anything in the hub but I can view it. I was able to respond to a text but it is extremely buggy. My apps do work but the hub is having issues.
    Having the same issues with the hub as well.
    01-27-14 09:08 PM

Similar Threads

  1. YouTube links from within Facebook app won't open
    By fireater1968 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-15, 11:25 AM
  2. Blackberry Z10, Z30 inventory in Canada @ BBY/FS?
    By rlongsta in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 01-28-14, 04:55 PM
  3. Please help: my BlackBerry Bold 9900 won't text
    By bwjr99 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 4
    Last Post: 01-28-14, 10:05 AM
  4. First PowerPoint (Docs-to-go) with Z30
    By playboldbook in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 01-27-14, 08:51 PM
  5. alarm auto turn on
    By Michael Weinberger in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-14, 06:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD