11-23-13 03:10 AM
36 12
tools
  1. Vaibhav Thakur's Avatar
    Hey Guys,

    I recently tried installing the leaked OS 10.2.1 on my stl 100-1.

    But I am stuck on the device setup screen as it keeps searching for wifi and does not connect. I even tried to fill in the wifi name and password, still doesn't work. It keeps searching for mobile data.

    Is there any way to skip the setup and jump straight to Os.

    Thank you.
    11-22-13 10:41 PM
  2. SirJes's Avatar
    Did you restore a backup before starting up?
    11-22-13 10:54 PM
  3. za_berry's Avatar
    hit the back swipe and then go forward again
    it should give you option to skip the update
    11-22-13 10:58 PM
  4. Vaibhav Thakur's Avatar
    Did you restore a backup before starting up?
    I have bb link backup.That I did months ago. Why?

    hit the back swipe and then go forward again
    it should give you option to skip the update
    Tried, It is stuck at the mobile data and wifi thingy. and both won't work.
    11-22-13 11:32 PM
  5. Intense Soul's Avatar
    Did you downloaded the correct version i.e STL 100-1 model OS?
    11-22-13 11:35 PM
  6. Uzi's Avatar
    run again the autoloader

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-22-13 11:36 PM
  7. Vaibhav Thakur's Avatar
    Did you downloaded the correct version i.e STL 100-1 model OS?
    Most probably. it is "Z10-STL100-1 10.2.1.1055 " found at https://mega.co.nz/#!7N8xzThL!X8_yBy...9e7K7AZj960Gvk

    from the thread http://forums.crackberry.com/bb10-le...-fixes-873158/
    11-22-13 11:38 PM
  8. Vaibhav Thakur's Avatar
    run again the autoloader

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120

    Tried thrice. No luck
    11-22-13 11:40 PM
  9. Uzi's Avatar
    did your sim have data plan?

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-22-13 11:41 PM
  10. Vaibhav Thakur's Avatar
    did your sim have data plan?

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    Nope. I use wifi.
    11-22-13 11:41 PM
  11. Uzi's Avatar
    I ve experience before change your wifi password to 10 digit so it can connect to your wifi or you can use the sim with data plan to pass that step

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-22-13 11:43 PM
  12. damien kupuku's Avatar
    Most probably. it is "Z10-STL100-1 10.2.1.1055 " found at https://mega.co.nz/#!7N8xzThL!X8_yBy...9e7K7AZj960Gvk

    from the thread http://forums.crackberry.com/bb10-le...-fixes-873158/
    try the one from this thread and close your BB Link
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...evices-873653/
    11-22-13 11:46 PM
  13. Uzi's Avatar
    This is not the right place for your OS, as it stated that only for STL2/3/may be 4
    if not the correct os the autoloader wont load different signed file

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-22-13 11:47 PM
  14. damien kupuku's Avatar
    if not the correct os the autoloader wont load different signed file

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    you are right! he should try to dowload again, and unzip it correctly may be and load again
    11-22-13 11:54 PM
  15. Vaibhav Thakur's Avatar
    I ve experience before change your wifi password to 10 digit so it can connect to your wifi or you can use the sim with data plan to pass that step

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    Okay I tried this. But still "Connecting to network".

    Cannot get a data plan as my sim in the phone, and it's the only phone in my home that supports nano sim.


    try the one from this thread and close your BB Link
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...evices-873653/
    This is the same file I downloaded. The link is posted above too.

    Thanks anyways.
    11-22-13 11:59 PM
  16. Uzi's Avatar
    Okay I tried this. But still "Connecting to network".

    Cannot get a data plan as my sim in the phone, and it's the only phone in my home that supports nano sim.




    This is the same file I downloaded. The link is posted above too.

    Thanks anyways.
    z10 use micro sim not nano sim

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-23-13 12:08 AM
  17. Vaibhav Thakur's Avatar
    Its the correct file. 1.21gb not corrupted. Extracted and installed again. No luck
    11-23-13 12:08 AM
  18. Vaibhav Thakur's Avatar
    z10 use micro sim not nano sim

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    Sorry my bad.
    11-23-13 12:09 AM
  19. Uzi's Avatar
    what if you put off the sim card and try use wifi if your phone can connect to wifi

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-23-13 12:12 AM
  20. Vaibhav Thakur's Avatar
    tried. stuck on scanning and if I put the SSID, connecting to network.
    11-23-13 12:23 AM
  21. Uzi's Avatar
    is there any other wifi? try connect to other wifi

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-23-13 12:27 AM
  22. Vaibhav Thakur's Avatar
    No wifi is showing up on search.

    I have to put SSID then it is stuck on Connecting :/
    11-23-13 12:54 AM
  23. Uzi's Avatar
    No wifi is showing up on search.

    I have to put SSID then it is stuck on Connecting :/
    aw that sucks man..
    the only think I can figure is try with sim card with data plan


    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    Vaibhav Thakur likes this.
    11-23-13 01:00 AM
  24. Vaibhav Thakur's Avatar
    aw that sucks man..
    the only think I can figure is try with sim card with data plan


    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    YAY ! Worked with a data plan. Thanks everyone.

    Please close this post now.
    11-23-13 01:29 AM
  25. Uzi's Avatar
    YAY ! Worked with a data plan. Thanks everyone.

    Please close this post now.
    nice!!

    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-23-13 01:31 AM
36 12

Similar Threads

  1. Firefox for OS 10.2.1.1055
    By alimin in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 20
    Last Post: 01-17-14, 02:28 PM
  2. No Contacts Show In BB Maps with 10.2.1.1055
    By sklotz2000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-13, 07:06 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 11-23-13, 10:52 AM
  4. Replies: 11
    Last Post: 11-23-13, 12:30 AM
  5. 10.2.1.1055 SMS and MMS issues...
    By psypher22 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-13, 10:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD