Built for Business - Learn more about BlackBerry KEY2
  1. Trini-34's Avatar
    Good Day CB!

    Bored and messing around with my device, I click on reset to clear all data (under the options tab in 1Mobile app store). Now nothing is loading when I open the app. I deleted the app using ghost commander, file manager and the app manager on my device. Rebooted and reinstalled, but no luck. If I search for an app within the store it loads the found app without any issues. Any assistance you can provide would be appreciated. The error I'm getting is "No Connection" Tap to retry.

    Help me CB 1kenobi you're my only hope.

    Hope everyone day is great!

    Posted via CB10
    Last edited by Trini-34; 11-17-13 at 03:54 PM.
    11-17-13 03:39 PM
  2. Trini-34's Avatar
    Trying to upload pics using the CB app but it's not working.

    Posted via CB10
    11-17-13 03:39 PM
  3. Trini-34's Avatar
    Disregard - I wiped my device and reloaded the 1Mobile app and now all works. Mods if you could please close this thread.

    Thank you!

    Posted via CB10
    11-17-13 07:56 PM

Similar Threads

  1. WOL app for BB10?
    By M1dKn1ght in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-14, 10:37 AM
  2. CB App last update is since May
    By emmanskie88 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 3
    Last Post: 11-20-13, 02:34 PM
  3. Thinking about getting a Q10...
    By AaronDeVante in forum BlackBerry Q10
    Replies: 28
    Last Post: 11-19-13, 03:43 PM
  4. Why is Android App Support Bad?
    By missing_K-W in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 11-18-13, 02:05 PM
  5. My Own Q10 user picking up Z30 post
    By spork141 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-13, 06:34 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD