1. dscsayers's Avatar
    So here's my problem... when I select vibration only in the notification settings my phone still chimes. The slider that allows you to choose whether alerts are on or off can't be toggled. I'm stumped. This has been a problem for me for a while.


    Z10STL100-3/10.1.0.1483

    (this problem existed pre 10.1)
    I need some help with notification settings-img_00000147.png

    Posted via CB10
    04-26-13 04:55 PM
  2. Kris Simundson's Avatar
    So here's my problem... when I select vibration only in the notification settings my phone still chimes. The slider that allows you to choose whether alerts are on or off can't be toggled. I'm stumped. This has been a problem for me for a while.


    Z10STL100-3/10.1.0.1483

    (this problem existed pre 10.1)
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000147.png 
Views:	299 
Size:	115.2 KB 
ID:	155377

    Posted via CB10
    That is quite interesting have you tried a reboot? What about a factory reset

    Posted via CB10
    dscsayers likes this.
    04-26-13 05:00 PM
  3. dscsayers's Avatar
    I have rebooted countless times. I haven't done a factory reset yet as I would like to preserve settings, contacts, etc... I was hoping the jump to 10.1 would help... But unfortunately it hasn't.

    Posted via CB10
    04-26-13 05:05 PM
  4. Kris Simundson's Avatar
    I have rebooted countless times. I haven't done a factory reset yet as I would like to preserve settings, contacts, etc... I was hoping the jump to 10.1 would help... But unfortunately it hasn't.

    Posted via CB10
    Factory reset may be needed as something probably got messed up along the way can always do a back up first


    Posted via CB10
    04-26-13 05:09 PM
  5. fast666's Avatar
    In vibrate mode the sound is automatically off and vibration is on. These controls can not be toggled. In your case sound is still on which is wrong and weird. I hope there is some solution.

    Posted from my lovely Z10
    04-26-13 05:14 PM
  6. dscsayers's Avatar
    Is a reset the same as a restore in link? Or do I need to wipe it?

    Posted via CB10
    04-26-13 05:17 PM
  7. Kris Simundson's Avatar
    Is a reset the same as a restore in link? Or do I need to wipe it?

    Posted via CB10
    Do a security wipe aka factory restore

    Posted via CB10
    dscsayers likes this.
    04-26-13 07:52 PM
  8. dscsayers's Avatar
    Wipe and reload worked. I'm happily running 10.1 with working notifications.
    04-27-13 12:02 PM

Similar Threads

  1. I need some help with setting up a calendar checklist, please.
    By bergerwsp in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-09, 01:33 AM
  2. need some help with setting up device as modem!
    By LittleBitty in forum BlackBerry Pearl Series
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-09, 01:06 AM
  3. I need some help with setting up Apps on the Bold
    By scotty boy in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 5
    Last Post: 11-08-08, 04:24 AM
  4. Need some help with a ringtone
    By jui jitsu jedi in forum General Carrier Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 01-16-08, 05:03 PM
  5. I need some help with my blackberry curve
    By llmickey in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 11
    Last Post: 10-08-07, 10:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD