12-06-13 05:56 PM
31 12
tools
  1. SOURABH SHARMA1's Avatar
    Problem with Z10 browser......not able to open any website....getting stuck ...all other applications are working fine !! Anybody else having the same issue?

    Posted via CB10
    07-08-13 01:28 PM
  2. Kris Simundson's Avatar
    Welcome to the site,

    What OS are you using? What model of Z10 do you have? Are you on WiFi or Mobile when attempting this?
    07-08-13 01:30 PM
  3. SOURABH SHARMA1's Avatar
    OS - 10.1.0.273
    Model - STL100-1
    Using Wi-Fi

    Posted via CB10
    07-08-13 01:38 PM
  4. Kris Simundson's Avatar
    Have you tried a hard reset? Hold both volume keys till the device turns off, let go and it'll reboot

    Posted via CB10
    07-08-13 01:40 PM
  5. SOURABH SHARMA1's Avatar
    Not restarting on pressing both volume keys...only takes a screenshot!

    Posted via CB10
    07-08-13 01:43 PM
  6. niss63's Avatar
    Not restarting on pressing both volume keys...only takes a screenshot!

    Posted via CB10
    Welcome to the forums. I see that you've met Kris. He is a BlackBerry guru - expect him to be right about anything he contributes. Kris knows his stuff.

    Hold the buttons down longer - about ten seconds - and it will reboot.
    07-08-13 02:02 PM
  7. spennyhaynes's Avatar
    I have nothing wrong with my Z10 and I tried this. Held the volume keys down for about a minute and got nothing but a screen shot. Not sure if trolling or what...

    Posted via CB10
    07-08-13 04:04 PM
  8. Kris Simundson's Avatar
    Unless it's a Q10 thing, but this is what I always do, and I've been told it's what a majority of BlackBerry employees use

    Posted via CB10
    07-08-13 04:12 PM
  9. zeteo's Avatar
    You are not the only post concerning this issue.
    07-08-13 06:54 PM
  10. dale-c's Avatar
    Don't hit the two buttons, just hold the top button and select restart.

    Posted via CB10
    07-08-13 07:49 PM
  11. sidd1011's Avatar
    I think this holding volume keys reset doesn't work on stl 1. Tried my self as well.

    Posted via CB10
    07-08-13 09:48 PM
  12. twstd.reality's Avatar
    Have you tried a hard reset? Hold both volume keys till the device turns off, let go and it'll reboot

    Posted via CB10
    +1

    I've been using this since day one. takes a screenshot, but just ignore it. I usually hold both until the screen turns off and the blackberry logo comes back up.
    [email protected] and niss63 like this.
    07-08-13 10:01 PM
  13. frinzo's Avatar
    I have the same problem with my Z10 browser too. It just freeze. So do the YouTube. What's going on here?

    Posted via CB10
    07-08-13 10:13 PM
  14. DYtm Izan's Avatar
    Mine to.. have same prob. Restart n pull batt also no change...

    Posted via my BB Z10
    07-08-13 11:02 PM
  15. cochrane82's Avatar
    I had this problem too. The phone got stuck on goggles home page for me. Could not search, close that tab, nothing. I also got my z10 day 1. Only thing I could do was wipe the device. Luckily box saved all my photos. Don't try to restore either or you'll be back at square one. Write down your passwords if you use password keeper. Tech support had no answers. It seems we were the firsts to get this odd and very infrequent error. The good news is that my BlackBerry z10 is working better and faster than ever!

    Posted via CB10
    07-08-13 11:12 PM
  16. DYtm Izan's Avatar
    Wipe?... ouch...=,='''

    Posted via my BB Z10
    07-08-13 11:19 PM
  17. SOURABH SHARMA1's Avatar
    Wipe... :O
    Any other Solution guys??

    Posted via CB10
    07-09-13 01:16 AM
  18. YilmazK's Avatar
    I have a problem with Z10 browser-img_00000025.png

    Posted via CB10
    EsJayDee, Avin Tan and crimsonking like this.
    07-09-13 03:09 AM
  19. DYtm Izan's Avatar
    nothing change ... still same... ==
    07-09-13 07:32 AM
  20. niss63's Avatar
    Unless it's a Q10 thing, but this is what I always do, and I've been told it's what a majority of BlackBerry employees use

    Posted via CB10
    Works for me on my Zed...
    07-09-13 07:38 AM
  21. sempervigilante's Avatar
    YilmazK: Thanks for posting the solution. Worked for me the first time.

    Posted via CB10
    07-09-13 08:05 AM
  22. YilmazK's Avatar
    No thanks. I read the solution couple days ago on the forum, I was glad it helped me. I find these forums very helpful. Thank YOU guys!! ( and Ladies!!)

    Posted via CB10
    07-09-13 09:30 AM
  23. YilmazK's Avatar
    Oh I forgot,if your browser freezes when it's on google.com, then you should first go to another site, for example go to Crackberry.com using voice dictation app, then you follow the instructions I wrote before
    07-10-13 01:19 PM
  24. Avin Tan's Avatar
    this working! this solve my problem .good job
    08-23-13 12:21 AM
  25. curvezzz's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000025.png 
Views:	431 
Size:	123.9 KB 
ID:	180576

    Posted via CB10
    I tried this and did not work I cleared cookies and history this morning due to a google redirect issue where every time I typed in google.com it would redirect and say page not available but worked when I used an old search history from google. So after I deleted history and cookies and tried to log in to fb mobile the page loads to 90% then nothing, there are several other pages where they seem to freeze and nothing can be done, no refresh, no over flow menu, no back button.

    I sideloaded a bar for the browser did the volume up down reboot still same issue please help and I'm on official ATT os10.1.0.2074
    09-12-13 12:49 PM
31 12

Similar Threads

  1. wikitude app problem
    By Inamullah Khan in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 6
    Last Post: 08-20-13, 08:18 PM
  2. Can Anyone near Boynton Beach FL run a Q10 test with me
    By jmoskowitz in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-13, 12:53 AM
  3. Browser help
    By gunnerfc in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-13, 03:46 PM
  4. Problem with txt mssg attachment download
    By Thom Lamar in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-13, 01:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD