1. dkprods's Avatar
    After an aborted security wipe that was taking forever, my Z10 is bricked, i tried reloading OS with LINK, no success, the process starts, goes up to 20 or 30 %, then stops, i tried STL100-2 autoloaders 10.3.1.634 and 10.1.0.1845 , no success, i get the green light on the device, while the process goes on, but at the end, it's back to the same blinking red lights pattern. I saw on google that a blink pattern of 2 lights, blink blink means there is no OS, is that correct? the suggested solution on the same site was "reload MFI", what is the MFI ? how do I reload it? where do i find it? I tried also to find a z10 os exe to download and install on my computer, but can't seem to find a link, i just don't know what to try next, please help, help, help... thanks in advance for any suggestion.
    Joe
    05-31-16 06:30 AM
  2. rbtg's Avatar
    connect your phone to your pc click reload then hold the power button for 10 sec ,don't stop the process when start
    if that doesn't work ,buy another phone
  3. rbtg's Avatar
    connect your phone to your pc click reload then hold the power button for 10 sec ,don't stop the process when start
    if that doesn't work ,buy another phone
    05-31-16 07:38 AM
  4. dkprods's Avatar
    Are you talking about reloading via LINK?
    05-31-16 08:04 AM
  5. rbtg's Avatar
    yes
    05-31-16 08:07 AM
  6. ppeters914's Avatar
    What OS were you on before the phone bricked? If 10.3.2.x, then no way is a 10.1.0.x or 10.3.1.x autoloader going to work.

    Use a 10.3.2.2813 autoloader.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.2813
    dkprods likes this.
    05-31-16 04:50 PM
  7. dkprods's Avatar
    Good question ppeters914, and thanks for the suggestion. i was on a very recent version, sorry i can't be more precise, but about two weeks ago, i checked for updates, and LINK said I had the latest version available. So like you suggested, let me try with a 10.3.2.2813 autoloader. will let you know the outcome.
    06-02-16 09:27 AM
  8. dkprods's Avatar
    What OS were you on before the phone bricked? If 10.3.2.x, then no way is a 10.1.0.x or 10.3.1.x autoloader going to work.

    Use a 10.3.2.2813 autoloader.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.2813
    ppeters914, you are THE MAN your suggestion worked just fine, i actually tried with the 10.3.2.2876 autoloader , and now my device is back on, i'm going through the settings.
    Thanks a lot sir :yes, and have a good day.
    06-02-16 11:25 AM
  9. conite's Avatar
    ppeters914, you are THE MAN your suggestion worked just fine, i actually tried with the 10.3.2.2876 autoloader , and now my device is back on, i'm going through the settings.
    Thanks a lot sir :yes, and have a good day.
    Don't forget to update the Android Runtime from BBW to correct the 2876 bug.
    06-02-16 12:11 PM
  10. dkprods's Avatar
    Don't forget to update the Android Runtime from BBW to correct the 2876 bug.

    ok, thanks
    06-03-16 04:50 AM
  11. ppeters914's Avatar
    That's why I suggested 2813...no ART problem.

    Glad you're working again.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.2813
    06-03-16 04:42 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 06-03-16, 08:37 PM
  2. 10.3.3 Dev OS out
    By usman_hidayat19 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 81
    Last Post: 06-01-16, 12:11 AM
  3. Why does my BB Curve 9360 show smart accessories empty?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-16, 06:44 AM
  4. Cant log into my z10
    By Sandrot in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-16, 06:32 AM
  5. BlackBerry OS 10.3.3 beta autoloaders now available for developers
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-16, 03:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD