1. BillyBreathes's Avatar
    So, recently all the messages in my hub have the wrong times associated with them. The time on my phone is accurate, but every message is labeled 4 hours after it was originally sent. I have it set up to automatically detect and never had a problem before today. The other weird thing is although the time on my phone is right, the clock app is also four hours ahead. I have tried restarting the phone resetting the hub, to no avail. Any assistance or advice would be appreciated.
    Hub times are all off. Assistance requested-img_00000056.png

    Posted via CB10
    12-13-13 08:30 AM
  2. Sith_Apprentice's Avatar
    Does this happen when you are sending messages as well?

    Also, have you tried resetting the HUB?

    How to restart the BlackBerry 10 Hub easily using this awesome five swipe gesture! | CrackBerry.com
    12-13-13 08:33 AM
  3. BillyBreathes's Avatar
    I have tried resetting the hub and it does happen when I send messages as well.
    12-13-13 09:22 AM
  4. BillyBreathes's Avatar
    Well, I tried to do a security wipe, thinking that I would just start fresh. Well, the security wipe process froze and I had to reload the OS using link. It's all good now, but no idea why it happened in the first place.

    Posted via CB10
    12-13-13 03:44 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-01-14, 03:40 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 12-14-13, 09:20 PM
  3. Since nobody answered my question last time...
    By ProjectBrett in forum BlackBerry Z10
    Replies: 21
    Last Post: 12-14-13, 01:59 PM
  4. BlackBerry Q10 Ripped Off
    By nerdydaddyo in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-13, 07:31 AM
  5. Blackberry hub not texting
    By bsilver11 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-13, 07:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD