12-30-13 12:57 PM
79 1234
tools
  1. Gray's Avatar
    I don't have any.
    12-27-13 02:57 PM
  2. zaid-z10's Avatar
    0 since 6 months

    Z10STL100-1/10.2.1.1925 last leak, 4G LTE 3G 2G H+
    12-27-13 03:06 PM
  3. iBelieveInBB's Avatar
    None and I have had my Z10 for 4 whole days now!!

    12-27-13 03:06 PM
  4. elmit22's Avatar
    day one Z10 and not a dead pixel in sight
    12-27-13 03:13 PM
  5. mrnijis's Avatar
    Had mine since February. I've got one in the center. Sent it out to BB for repair at the beginning of April. All was well for a bit, but its back, despite BB putting on an entirely new screen.
    Probably going to send it back out soon! Z10 working perfectly otherwise!
    12-27-13 03:13 PM
  6. Mike88888's Avatar
    0

    Posted via CB10
    12-27-13 04:24 PM
  7. 1raygin's Avatar
    Zero since March.
    12-27-13 04:43 PM
  8. Cobalt232's Avatar
    0.00

    Posted via CB10
    12-27-13 04:47 PM
  9. Pameyg's Avatar
    Over the holidays, a Peppermint Mocha from starbucks was dropped into my purse where my z10 was. Even though I had it in a case, it managed to saturate my Z10 enough to cause liquid damage. After 2 days in rice, the phone no longer crackles but all characters on the far right of the screen(0, P, L and return) no longer work. Everything else seems to - and the phone looks great... My phone was locked and the access code needs these letters. ANY ideas on a way to attach any type of remote keyboard... any ideas? I actually have insurance and it will help in replacing the phone, but I hate losing all the data. Phone seems perfectly fine other than the stupid right edge of the keyboard - which I need.
    I really don't think there is a fix, but thought someone here MIGHT have an idea

    Thanks so much.
    12-27-13 06:08 PM
  10. BerryWife's Avatar
    0 on z10 (Feb 4)
    0 on PB (2 years)

    Posted via CB10
    12-27-13 06:27 PM
  11. tdaye's Avatar
    10 months, ZERO dead pixels.

    Posted via CB10
    12-27-13 06:31 PM
  12. iToya's Avatar
    None, zero, zilch.

    Nada..



    Posted with a flick of my thumb via CB10
    12-27-13 06:32 PM
  13. Meaty123's Avatar
    None.... I've had mine since Feb ....
    12-27-13 07:00 PM
  14. SUBLIMINALLYINCORRECT's Avatar
    none since day one
    12-27-13 07:33 PM
  15. lynxs_claw's Avatar
    Nil

    Posted via CB10
    12-27-13 07:36 PM
  16. Paullybob's Avatar
    None on my Z-10, one and only one on my Playbook...been there since day one!!
    12-27-13 07:43 PM
  17. anon(2570095)'s Avatar
    Since Feb and none

    Posted via CB10
    12-27-13 08:00 PM
  18. fanisk's Avatar
    Had it for 9 months and there was none, although I had dropped down the phone several times !
    12-27-13 08:53 PM
  19. SK122387's Avatar
    I've had this Z10 from July until now, and my screen is totally fine. I had my original one from March until July and the screen was perfect too.... before it got the blue screen of death, that is.

    Posted via CB10
    12-27-13 08:53 PM
  20. mmk1954's Avatar
    Had my z10 done February And all is good. Got my PlayBook on original release date and all is good. Dropped both a couple of times, no dents, scratches or cracks!

    Posted via CB10
    12-27-13 08:56 PM
  21. crazyaleman's Avatar
    Zero

    Posted via CB10
    12-27-13 09:13 PM
  22. sklotz2000's Avatar
    I have 2 Z10's, and zer0 dead or stuck pixels
    12-27-13 09:20 PM
  23. MrLynd54's Avatar
    None so far.
    12-27-13 09:29 PM
  24. Bs06TL's Avatar
    You said something about an access code...what you can try isn't hookin ut up to a computer and typing in the security code with your keyboard(not sure if it'll unlock) and then perform a back up or switch device. now, you can change the rotation lock so when you're typing, you can use the full keyboard

    Posted via CB10

    I meant to say you can back up for the replacement phone.

    Perform a software reload and that should remove the security code. A security wipe from attempting the password may clear the password.
    12-27-13 09:54 PM
  25. Baconwich's Avatar
    I've got a whole bunch, but this isn't my original screen.

    Tried ordering a replacement from etrade but they were on back order and the one they said they had when I ordered wasn't up to spec (I think they were trying to save me from this problem, most like) so I ordered one from a random on ebay, and it's developed about five or six on the left user side.

    Probably got one that didn't pass BlackBerry QA or something. Now that they're down under $50 I might grab another one, cause this one is chipped too.

    "I only hope that by my example, others themselves may be spared doing foolish things..."
    12-28-13 04:58 AM
79 1234

Similar Threads

  1. How to Change Default notification in calendar
    By fred1266 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 12-28-13, 08:15 AM
  2. How do you send gifts from BlackBerry world in BB10?
    By popengchan in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-13, 09:04 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-27-13, 08:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD