1. numzee's Avatar
    On wednesday i used sachesi to update my ATT z10 to 10.2.1 through rogers and everything went smoothly. The phone had low battery and died overnight and did not load the hub when i charged it in the morning but eventually the hub came back after some restarts. On friday morning the phone overheated and drained battery quickly even while being on the charger to a point where it was completely dead and couldn't charge and couldn't turn on for me to do any diagnostics, but finally was able to charge in the evening. I reinstalled the os saturday morning but battery was draining again while plugged into the computer (USB 3.0) and phone died shortly after finishing the install. It has been on the charger the whole morning/early afternoon and finally it seems to have been able to catch a charge and is now on but stuck at 7%. what can i do?
    03-15-14 01:14 PM
  2. anon721037's Avatar
    On wednesday i used sachesi to update my ATT z10 to 10.2.1 through rogers and everything went smoothly. The phone had low battery and died overnight and did not load the hub when i charged it in the morning but eventually the hub came back after some restarts. On friday morning the phone overheated and drained battery quickly even while being on the charger to a point where it was completely dead and couldn't charge and couldn't turn on for me to do any diagnostics, but finally was able to charge in the evening. I reinstalled the os saturday morning but battery was draining again while plugged into the computer (USB 3.0) and phone died shortly after finishing the install. It has been on the charger the whole morning/early afternoon and finally it seems to have been able to catch a charge and is now on but stuck at 7%. what can i do?

    Try a hard reset by holding the volume up and down buttons , or the power button untill you see the blue loading screen, it may take a few min but keep holding until you see the loading screen.
    numzee likes this.
    03-15-14 03:15 PM
  3. numzee's Avatar
    doing a factory reset seemed to have solved the problem, for now. going to have to see how the phone works tomorrow
    03-15-14 04:54 PM
  4. Pdinos3's Avatar
    Why would you not plug in overnight? Always plug in overnight.

    Posted via CB10
    03-15-14 04:59 PM
  5. numzee's Avatar
    it was plugged in overnight/i never took it off the charger it just refused to charge. it would have the lightning bolt flashing but the percentage just kept falling
    03-15-14 05:35 PM
  6. Deanig_12's Avatar
    Have you tried reloading your os with Bb link?

    Sent from my CnM TouchPad 9DC using CB Forums mobile app
    03-15-14 07:43 PM

Similar Threads

  1. BerryReview Unable to Unlock AT&T Q10
    By adamlau in forum General Carrier Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 03-22-14, 10:07 PM
  2. APN not saving with 10.2.1.2102 on Straight Talk
    By mattmers in forum General Carrier Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-21-14, 11:16 AM
  3. Why Z30 was designed how it is [VIDEO]
    By RafiqK in forum BlackBerry Z30
    Replies: 10
    Last Post: 03-17-14, 12:11 AM
  4. Super hot battery, now phone won't reboot past 100% screen.
    By bassicmama in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 03-16-14, 08:18 PM
  5. Phew! Back to the Q10!
    By HelenVF in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 03-16-14, 05:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD