1. johnburton_uk's Avatar
    Hi, Have a Z10 running 10.2.1.1055. When I try to add a account it gets stuck on this screen Help adding account. Z10 running 10.2.1.1055-img_00001626.png
    I have tried restarting the device, have also tried wifi only and 3G only, I still get the same problem.
    11-28-13 04:35 AM
  2. sinlessearth's Avatar
    Does your network show that blackberry icon when you are doing this? You know the 4 dots next to signal strength?
    11-28-13 05:24 AM
  3. imraimy's Avatar
    You must have installed an android apk that uses facebook sign in. Find it and remove it. In my case it's viber.

    Posted via CB10
    11-28-13 06:07 AM
  4. johnburton_uk's Avatar
    You must have installed an android apk that uses facebook sign in. Find it and remove it. In my case it's viber.

    Posted via CB10
    I'm not sure which apk it was, but I deleted a load and it worked. Many thanks.
    11-28-13 07:26 AM
  5. nyplaya610's Avatar
    I'm having the same issue. Going to look for that android app

    Posted via CB10
    11-28-13 11:07 AM
  6. nyplaya610's Avatar
    Btw this worked. Thanks

    Posted via CB10
    11-28-13 11:15 AM

Similar Threads

  1. We really need a BlackBerry 10 Tablet.
    By realtrevor in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 127
    Last Post: 12-22-13, 03:55 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-30-13, 05:39 PM
  3. Just discovered a strange feature on My Z10
    By jevinzac in forum BlackBerry Z10
    Replies: 19
    Last Post: 11-29-13, 02:29 PM
  4. i need help please my z10 actn crazy
    By Mahmoud El Saadany in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-13, 01:33 PM
  5. Facebook Hub issue 10.2.1.1055
    By Chad Thandy in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-28-13, 08:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD