1. Natedogg14's Avatar
    I've read different posts on this, but I am hoping for some clarity or a fix.

    On some wifi networks, my gmail stops sending and receiving emails. I get an imap connection problem. But on this same network I have no problems sending and receiving emails on my playbook via gmail.

    This is very annoying. I am out of country and trying to use the wifi. The only way to get it to work is to turn off wifi because it takes precedence over network data.

    Posted via CB10
    04-14-13 10:43 PM
  2. EauRouge's Avatar
    Yep I've been discussing this myself. Just wondering, do you not get Gmail at all? Mine comes in in about 15 minute "poll" intervals when this is the case. But again this has to do with my router's settings.

    The only way I know how to fix this is to get a new router. Which I will be doing eventually myself
    04-14-13 11:11 PM
  3. Natedogg14's Avatar
    It works perfectly fine on my home wifi and cell data network.

    Just encountered a few wifi at hotels and work places that cause the problem. Gmail won't work at all. But playbook works fine?? Weird.


    Posted via CB10
    04-14-13 11:51 PM

Similar Threads

  1. Gmail Issues on 9700
    By nirav325 in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 4
    Last Post: 03-03-10, 12:15 PM
  2. Gmail issues on Eris..?
    By Harry Dunn in forum Android
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-09, 01:40 AM
  3. infuriating Gmail issue on my bold
    By GManJack in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 24
    Last Post: 08-26-09, 11:22 AM
  4. T-mobile Curve issue on the rogers network
    By damiend in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 8
    Last Post: 04-29-09, 08:02 AM
  5. Anyone with a Unbranded Bold having issues on the ATT network?
    By ajpak in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 3
    Last Post: 10-30-08, 01:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD