1. likeball's Avatar
    Hi guys, was using Snapchat and I noticed this small white dot when I use my front camera. First I thought it had something to do with my screen however it doesn't after testing both my front and back camera. Here's two screen shots which I have taken. I haven't dropped the phone yet so I dunno how this may have happened :/

    Front camera
    Front camera problem?-img_20140224_170902.jpg

    Back camera
    Front camera problem?-img_20140224_170925.jpg

    Posted via CB10
    02-24-14 11:13 AM
  2. Deanig_12's Avatar
    looks like dust hmmm never seen this before :/
    02-24-14 11:15 AM
  3. eldricho's Avatar
    Have you tried rebooting?
    Does it happen on the regular camera too?
    Try the BlackBerry Virtual Expert app and see if it detects it as not working

    Posted via CB10
    02-24-14 11:18 AM
  4. likeball's Avatar
    Have you tried rebooting?
    Does it happen on the regular camera too?
    Try the BlackBerry Virtual Expert app and see if it detects it as not working

    Posted via CB10
    I was taking a picture this morning with the front camera and I didn't notice anything wrong with it until 20mins ago. And no only the front camera. Tried the BlackBerry Virtual Expert and it says it's working

    Posted via CB10
    02-24-14 11:26 AM
  5. likeball's Avatar
    Have you tried rebooting?
    Does it happen on the regular camera too?
    Try the BlackBerry Virtual Expert app and see if it detects it as not working

    Posted via CB10
    Oh and I have rebooted and it still has the problem

    Posted via CB10
    02-24-14 11:30 AM

Similar Threads

  1. Help! Camera not working at all!
    By Philip Stenjajev in forum BlackBerry Z30
    Replies: 7
    Last Post: 04-08-14, 02:12 PM
  2. Camera doesn't work with remember
    By colorwatch2000 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-14, 03:38 AM
  3. Z10 battery problem
    By darylloh in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 02-27-14, 12:34 PM
  4. 10.2.1 Facebook problem
    By graylingboy in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 02-24-14, 09:42 PM
  5. problem started
    By Haker5 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 02-23-14, 02:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD