1. Christy Gray's Avatar
    Good morning, I was having issues with Facebook not responding and not being able to delete messages so I deleted the app and reinstalled it as suggested on one of the forums. Now when I open it, it says to re log in is I click okay, and it goes to loading accounts but nothing happens. Is anyone else having this problem or have any recommendations??

    Posted via CB10
    12-27-13 07:39 AM
  2. Sequester#WN's Avatar
    I had problems with Facebook both on my Q10 and Z30 approx. 20 hours ago while it was working fine on Android and mobile webpage. Everything is ok now again - I assume it was something within Facebook.

    Posted via CB10
    12-27-13 10:38 AM
  3. der_mit's Avatar
    I'm in the UK and been getting this all day:


    Facebook Issues-img_00000496.png


    Really frustrating, never had that message in the 10 months I've had my Z10.

    Posted via CB10
    calivol likes this.
    12-27-13 02:16 PM
  4. Tom Skoropad's Avatar
    Other flaky issues along with the "Tap to Retry" have been happening a lot in the last few weeks. News feeds not updating, posts not appearing, amongst others. My experience, anyway.

    Posted via CB10 from my Z10
    12-27-13 02:23 PM
  5. Christy Gray's Avatar
    I'm still getting the loading accounts page, so I've just been using it through the Web page but it's frustrating because I'm not getting any notifications until I actually open the Web page. Up until about a week ago I didn't have any issues, it worked great, sadly no more though.

    Posted via CB10
    12-27-13 05:28 PM
  6. jenkitp's Avatar
    I have a Z10 running 10.2.1.1925 and I don't have the option to add a Facebook account. How can I get that option back?

    Posted via CB10
    12-28-13 08:52 PM
  7. Marko M1's Avatar
    You should install FB app. If app is deleted you cannot add account.

    Posted via CB10
    12-28-13 09:52 PM
  8. mermonster's Avatar
    Facebook stopped syncing chat messages yesterday. I logged out and attempted to log back in. It now sits at the Facebook splash screen with the loading circle animation indefinitely. Very frustrating.

    Posted via CB10
    12-28-13 09:56 PM
  9. Christy Gray's Avatar
    I have the FB app reinstalled, and still today it won't let me add the account to the hub. The loading accounts page comes up, and the circle just spins and nothing happens, I even left my phone just sitting for ten minutes and went back to it, still nothing.

    Posted via CB10
    12-28-13 10:25 PM

Similar Threads

  1. Weird text issue...
    By plonga in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 12-27-13, 06:41 PM
  2. Issue with my new Playbook
    By Philippe Beliveau in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 10
    Last Post: 12-27-13, 01:47 PM
  3. BBM call issue.
    By pdrsantos in forum General BBM Chat
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-13, 01:27 PM
  4. Facebook and Twitter failed uploads on Q5
    By Francisco Caetano da Silva in forum BlackBerry Q5
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-13, 10:47 AM
  5. Suddenly Facebook apps is stop working.
    By LordDraco in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-13, 06:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD