02-09-14 08:39 PM
27 12
tools
  1. simonesweetness's Avatar
    Anyone else experiencing facebook issues... either not opening in hub or the actual app

    Posted via CB10
    01-30-14 01:07 PM
  2. extisis's Avatar
    Anyone else experiencing facebook issues... either not opening in hub or the actual app

    Posted via CB10
    since i got into using the 10.2 leaks (and 10.2 official as well) i've had problems with the fb messages not sending when you type them via the hub (well, sometimes it does... but rarely). and especially not ever being able to send pictures, through the fb interface in the hub or if you open the fb app to send a pic. it just doesn't go through. Now i'm on 10.2.1 and still the same problem.

    this problem isn't really related to yours but i'd just like to point it out there because i've been mentioning this since 10.2 has been leaked and have found no solution to fb problems. they keep updating the app but for me, i've never seen a solution to the constant problem i'm having. i'm thinking it's fb itself because i've used multiple different OS versions and nothing has changed.
    01-30-14 01:19 PM
  3. simonesweetness's Avatar
    Ugh it frustrating one minute it works next it doesnt I've reset the phone an still same thing... i havent tried the pics upload on the 10.2

    Posted via CB10
    01-30-14 01:28 PM
  4. hotcolez's Avatar
    I'm having the same issues where I can't post nor view from the hub. Any suggestions or fixes?

    Posted via CB10
    01-30-14 03:51 PM
  5. JC Prince's Avatar
    And so it begins...
    01-30-14 04:42 PM
  6. chelles78's Avatar
    I'm having the same issue. I re-started and it work for 2 notifications then stopped again. Select it and the hub goes dark like it's about to open Facebook and then goes back to hub with the notification unread ... frustrating!

    Posted via CB10
    01-30-14 07:40 PM
  7. robertpatin's Avatar
    Working great for me no problems

    Posted via CB10
    01-30-14 07:45 PM
  8. AnimalPak200's Avatar
    Had the same issue this morning. Deleted FB, rebooted my Z10, then re-installed. Been working all day.

    Posted via CB10
    01-30-14 07:48 PM
  9. justdotdotdot's Avatar
    I started with the Same issue this afternoon. I tried restarting the HUB - no go. I tried rebooting the phone - no go. Finally I tried re-adding the account and.... still a no go.

    Weird.

    Posted via CB10
    01-30-14 09:11 PM
  10. talberry's Avatar
    Mine works fine have you installed the update for the Facebook app?

    Posted via CB10
    01-31-14 12:02 AM
  11. santitojack's Avatar
    Same issue on my Z10. Frustrating

    Posted via CB10
    01-31-14 01:07 AM
  12. justdotdotdot's Avatar
    I ended up having to remove the account, delete the app, restart the phone, reinstall the app and account and then do a "hard reset" (hold the power button down until it rebooted) .

    All seems well now.

    Posted via CB10
    01-31-14 03:04 AM
  13. simonesweetness's Avatar
    Yea i tried deleting it which took 3 tries then reinstalled an added back acct... finally works but then it started acting up again like it wants to as another person posted

    Posted via CB10
    01-31-14 04:37 AM
  14. justdotdotdot's Avatar
    Mine is back to working for now. I hope it doesn't sketch out again & hopefully a hot fix comes soon for the app or OS to fix this issue.
    01-31-14 08:44 AM
  15. talberry's Avatar
    Hmm.. Mine just started acting up.. can't open notifications in the Hub..

    Join my channel "Mustard seed faith" @ C003C216D
    01-31-14 08:09 PM
  16. extisis's Avatar
    suddenly my fb problem doesn't seem so bad.
    01-31-14 09:22 PM
  17. SexyStel's Avatar
    Am still using the leaked OS and my facebook isnt working. I've been using it tru d browser n its not cool @all

    Posted via CB10
    02-01-14 11:02 AM
  18. justdotdotdot's Avatar
    Try reinstalling every Facebook thing (account and app) with a restart between deleting and install.

    Resolved it for me.

    Posted via CB10
    02-01-14 11:30 AM
  19. talberry's Avatar
    I just did a hard reset, and everything's working great now

    Join my channel "Mustard seed faith" @ C003C216D
    02-01-14 05:55 PM
  20. ProjectBrett's Avatar
    I get a please renew session. can't even open the app

    Posted from my BlackBerry Z10 using the CrackBerry 10 App.
    02-01-14 05:58 PM
  21. Sherif Darwish's Avatar
    I'm afraid I have the same issue:

    After updating to the new official 10.2.1 and upgrading updating the new Facebook version, I started having issues with opening notifications in the hub. It would work fine for a while then get bugged again. After a restart it works fine for a while then it's bugged again and so on.

    In addition the news feed stories are repetitive.
    The new Facebook version has these 2 issues and I'm SO hoping they would fix the bugs.

    Posted via CB10
    02-01-14 06:34 PM
  22. shellnsean's Avatar
    That's my problem, that the news stories are in weird order and repetitive. It was never like this before the update.

    Posted via CB10
    02-01-14 06:56 PM
  23. NoAhB0Dy's Avatar
    I've removed and reinstalled, the issue comes and goes. Sometimes fb posts load instantly from hub, other times loads after a few seconds, and other times hub goes dark for a bit then doesn't open. Few minutes later it might start working again. I've seen this happen with Blaq in hub too.

    Posted via CB10 on my Zed10.
    02-08-14 12:30 PM
  24. justdotdotdot's Avatar
    I've removed and reinstalled, the issue comes and goes. Sometimes fb posts load instantly from hub, other times loads after a few seconds, and other times hub goes dark for a bit then doesn't open. Few minutes later it might start working again. I've seen this happen with Blaq in hub too.
    I'm the same way and after a couple reinstalls of both apps, another issue cropped up .

    Facebook on 10.2-img_20140208_162218.png

    Both Facebook and Blaq are showing duplicates in the hub.

    Gah.

    Posted via CB10
    02-08-14 04:26 PM
  25. valleyag's Avatar
    I've had the same issue once in awhile. Kinda annoying

    Rockin Z30 on 10.2.1.1925
    02-08-14 04:29 PM
27 12

Similar Threads

  1. Replies: 82
    Last Post: 02-02-14, 10:25 PM
  2. Cannot Update to 10.2.1 via BBLINK
    By DraconianTits in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 01-30-14, 10:40 PM
  3. Photos on BB Bold and PlayBook
    By Noisy Nova in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 4
    Last Post: 01-30-14, 03:13 PM
  4. NFL Game Pass Android App is Magic after 10.2.1!
    By Pirate_King in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 3
    Last Post: 01-30-14, 12:56 PM
  5. NFL Game Pass Android App is Magic after 10.2.1!
    By Pirate_King in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-14, 12:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD