1. ceckland's Avatar
    Hi guys,
    So I just loaded the 10.1.0.1627 leak onto my Z10 (Model: STL100-3).
    It loaded fine, through cmd prompt, etc., but it's taking my device a very long time to reboot. Right now, it's been about four and a half hours... It loaded fairly quickly until about 90%, and, specifically, after 95%, it's probably taken three-three and a half hours.
    I'm hesitant to do a battery pull, especially considering I'm at 98% right now.
    Has anyone else experienced a similar issue?
    Should I just pull the battery and let it start over, or should I try reloading the OS again?
    05-09-13 05:43 PM
  2. Branta's Avatar
    My 1627 reboot is minutes not hours so something is wrong. Let it complete and see if it works, then try another reboot. If it is still slow, reload the OS again
    05-09-13 05:46 PM
  3. igotaq's Avatar
    Just reboot it again.

    Posted via CB10
    FrankIAm likes this.
    05-09-13 05:50 PM
  4. ceckland's Avatar
    Yup, just did a battery pull and it booted in a matter of minutes.
    Looks to be working pretty well. I'll be sure to post any bugs, etc. that I find after I restore all my settings.
    Not quite sure why I waited so long to do the pull... you'd think, after years of using BBRY's, I'd have done that right away.
    I guess I'm just a little hesitant to harm my Z10. Can you blame me?
    05-09-13 06:17 PM
  5. Willardv's Avatar
    happened exactly the same for me - slow boot - then did a battery pull and it booted straight away.
    05-09-13 07:20 PM
  6. Daveensannie's Avatar
    There is already another leak

    Posted via CB10
    bintheredundat likes this.
    05-09-13 07:21 PM
  7. bintheredundat's Avatar
    There is already another leak

    Posted via CB10
    Lol r u serious? I waited weeks to do this one and finally had the confidence to do it today. Don't know if I can do it all over again.


    Posted via CB10 on my Z10 Oreo
    05-09-13 07:24 PM

Similar Threads

  1. How long to reboot after update
    By moi272 in forum BlackBerry OS
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-10, 03:54 PM
  2. Problem After Updating To 4.5: Constant Reboot
    By Santiago.AM1 in forum BlackBerry Pearl Series
    Replies: 30
    Last Post: 07-29-09, 12:36 AM
  3. Storm is SLOW after update to .122 - Please help...
    By rdang in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 4
    Last Post: 04-24-09, 10:16 AM
  4. calendar blank in today view after update to 4.2.2.196
    By chadrph in forum BlackBerry 88xx Series
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-08, 09:41 PM
  5. Enterprise activation after update to OS 4.3
    By yosment in forum BlackBerry Pearl Series
    Replies: 3
    Last Post: 05-04-08, 11:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD