1. JordanSzymanski's Avatar
    Hi, I'm using Z10 and after 6 months I have a problem. All @ which are coming to my HUB are appearing like a "text message".. Only few @ appear like a normal @. I don't know what is going on, maybe there is a problem with language of email?

    To be more specific, on the screen there is only an envelope without the topic of the email. But like I said before not all of them look the same..

    If someone knows the answer please let me know at jordan.szymanski@interia.pl . I'm gonna be grateful
    01-23-14 07:08 AM
  2. ams083's Avatar
    Can you post a screen shot?

    Z10STL100-2/10.2.1.1925 / Telstra
    01-23-14 02:27 PM
  3. heading4tomorrow's Avatar
    Can you post a screen shot?
    +1

    And, what version of OS are you running? This is interesting.
    01-23-14 03:49 PM

Similar Threads

  1. blackberry world problems after flashing to 10.2.1.1925
    By chw6922 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 01-27-14, 06:29 AM
  2. BB Q10 - Archiving Sent Emails
    By MojiWoji in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 01-26-14, 05:50 AM
  3. old email
    By lou23 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-14, 09:29 AM
  4. Problem with sound with 1925 on my Z30
    By randomroyalty in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-14, 07:11 PM
  5. Z30 - ALL texts - phone logs and emails GONE!
    By Lexie1961 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 6
    Last Post: 01-22-14, 02:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD