1. WetCoastLife's Avatar
    Running 10.2.0.429 on a STL100-3 and recently cannot go to various sites as browser crashes about 5 seconds after page load and no progress bar. There is a brief screen flash right before crash.

    Been happening frequently in last 1-2 weeks and I can finally, consistently recreate on any article on gawker.com/Lifehacker.com or io9.com (but are all part of same parent company so similar site code).

    Other sites seem hit or miss but for those sites, crash seems to occur if video based ads that auto play are present. If playing music, it stops right before crash.

    Anyone else able to recreate this? Known issue?
    Just go to one of the above sites, and load any article and wait about 5 seconds.

    I will check out the site's code that have caused crashes when I get home to try and narrow down further.

    Posted via CB10
    12-19-13 07:07 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Clear your cache and disable Flash if you're not needing it, I find disabling flash sorts out any browser issues I have. That said though, I have issues on any of those sites on my Z10, Q10 or Z30.
    12-19-13 07:54 PM
  3. Xavier85's Avatar
    I just opened an article on lifehacker with no problem. Is there an article that you can link that for sure crashes for you for us to try?
    12-19-13 08:12 PM
  4. WetCoastLife's Avatar
    Thanks Bla1ze, it is the flash.

    Disabling it and cannot reproduce issue anymore. Re-enable Flash and crashing comes back.

    Posted via CB10
    12-19-13 10:16 PM

Similar Threads

  1. Any Plans to Have MLBTV Available on BlackBerry Devices for 2014
    By BBCruzer in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 7
    Last Post: 03-17-14, 07:47 PM
  2. BBM 10.3.2.16 beta zone crashes bbm on 10.2.1 z30
    By bbschorsch in forum General BBM Chat
    Replies: 25
    Last Post: 12-27-13, 05:01 AM
  3. Z10 Freezing / Restarting
    By Miral_O in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 12-20-13, 10:16 AM
  4. With the SOUL of this Site (Kevin) MIA the Site Continues to Prompt Negative
    By roderickwill in forum Site and App Feedback & Help
    Replies: 26
    Last Post: 12-20-13, 09:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD