1. Chromeram's Avatar
    I have a Z10 STL100-3 on AT&T running 10.2.1.2102. Lately I've noticed that my phone will stop transmitting and receiving anything but the icon shows that it is still connected to the network. This happens on both the carrier and wifi networks. I end up having to turn the radios off and then back on to get anything to work. Has anyone else experienced this? If so, is there a fix?

    Posted via CB10
    02-23-14 06:37 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    Have you called ATT to ask what is going on? If it's still connected and not transmitting, is it STILL ON? Or is it your OS? Have you rebooted?
    02-23-14 07:07 AM
  3. scrannel's Avatar
    Your running a leak? What is your radio version number?
    02-23-14 08:22 AM
  4. Chromeram's Avatar
    I haven't contacted AT&T about this. Radio version is 10.2.1.2142.

    Posted via CB10
    02-23-14 09:32 AM
  5. Chromeram's Avatar
    I have rebooted. It accomplishes the same result as just turning off and on the radios.

    Posted via CB10
    02-23-14 09:33 AM
  6. Chromeram's Avatar
    It just happened again. This time, I was trying to access the forums here and I kept getting the error that it could not connect with the CrackBerry server. Once I turned off and on the radios it connected again.

    Posted via CB10
    02-24-14 09:09 AM
  7. Abhishek Mago's Avatar
    Happens quite frequently with my Z10 too...I am on Airtel in India, so would rule out this being a carrier specific problem.

    Posted via CB10
    02-25-14 11:11 AM

Similar Threads

  1. [Request] Allowing BBM Calls over mobile network
    By Ezequiel Goldberg in forum General BBM Chat
    Replies: 20
    Last Post: 05-21-14, 02:34 AM
  2. BBM video stopped working on my Q10
    By 2man in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 02-27-14, 02:21 PM
  3. LTE speeds ranked across world carriers
    By mnc76 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 13
    Last Post: 02-23-14, 10:14 AM
  4. Carrier support - is it even a real thing?
    By igor10000 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 02-22-14, 02:40 PM
  5. APKs won't work via mobile network
    By theufo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-14, 05:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD