1. Thrace Ist's Avatar
    I have this problem all the time. Please check the vid at:

    https://www.dropbox.com/s/m03q5vof39...63851.mp4?dl=0

    Can anyone help me what causes this ?

    P.S. Reloaded the offical software and tried other leaks as well. It does that regularly, and i had to turn off and on my device all the time.

    Please help.
    02-11-15 04:51 PM
  2. diegonei's Avatar
    OK, that's weird. It's the kind of bug a reboot should fiix, but you claim it comes back after OS installs.

    So here is what I'd do:

    • Backup;
    • Use SIC Multi Wipe and/or an Autoloader to clean up the device and load a new OS version;
    • NOT restore the backup;
    • Set the device up as usual and install apps, but not all apps at once
    • Try to identify when the issue comes back and relate to the recently installed apps.

    And that's it, once you find the culprit, see if removing it and rebooting solves the issue.

    But before you do all that... hold the volume rockers till your device reboots. Could very well solve the problem...
    02-11-15 05:10 PM
  3. Thrace Ist's Avatar
    OK, that's weird. It's the kind of bug a reboot should fiix, but you claim it comes back after OS installs.

    So here is what I'd do:

    • Backup;
    • Use SIC Multi Wipe and/or an Autoloader to clean up the device and load a new OS version;
    • NOT restore the backup;
    • Set the device up as usual and install apps, but not all apps at once
    • Try to identify when the issue comes back and relate to the recently installed apps.

    And that's it, once you find the culprit, see if removing it and rebooting solves the issue.

    But before you do all that... hold the volume rockers till your device reboots. Could very well solve the problem...
    Let me check.. Thank you..

    What do you mean by hold the volme rockers ?
    02-11-15 05:17 PM
  4. diegonei's Avatar
    Exactly that. Press and hold the vol+ and vol- till the device reboots.
    02-11-15 06:02 PM
  5. Thrace Ist's Avatar
    Question: Holding the volume rockers takes a screen shot of the screen. Not booting the device ? Am i doing something wrong ?
    02-14-15 08:44 AM
  6. RWB3325's Avatar
    Press and hold longer. The BlackBerry splash screen will appear. Then let go. The Hub and other items will "lag" for a few minutes.

    BleedBlk-
    diegonei likes this.
    02-14-15 08:48 AM
  7. FF22's Avatar
    Question: Holding the volume rockers takes a screen shot of the screen. Not booting the device ? Am i doing something wrong ?
    Here's my boilerplate posting which includes the model 1 limitation

    Try a restart:

    Press and HOLD both Vol Up/Down buttons. Keep holding while the screen goes fully black (ignore the screenshot), keep holding through the Black/White logo and when the Colored Logo shows up, release those buttons.

    If you have the STL100-1 variant the volume button reset method doesn't work. In that case, Press and HOLD the Power On Button until you see the LOGO as above
    02-14-15 11:07 AM

Similar Threads

  1. How can I get the sys.youtube icon visible?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 02-20-15, 05:02 PM
  2. Where is the data limit setting located?
    By olydta in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 25
    Last Post: 02-15-15, 11:15 PM
  3. SMS from one contact not getting to hub
    By lozgemachet in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-15, 10:55 AM
  4. Still can't turn off "Delete Message Confirmation"
    By northvanman in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-15, 08:14 PM
  5. BBM tap to add?
    By espaca in forum Discover BBM Friends
    Replies: 6
    Last Post: 02-11-15, 04:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD