1. Tricky Mustache's Avatar
    Since the 10.2.1 update blue tooth works fine for phone calls but will not connect for audio. I am in a 2013 jeep grand cherokee with uconnect. Says connection error every time I try connecting to my z10. Any ideas?

    Posted via CB10
    07-29-14 11:13 PM
  2. anon721037's Avatar
    Do you have rsap turned on in BT settings/configure

    Delete it and set up like new after you check if its on
    07-29-14 11:29 PM
  3. Tricky Mustache's Avatar
    Changed the setting deleted both profile connections in the Jeep and z10. Then paired again and phone works fine but says connection failed every time I try to connect bt audio. Help... oh and on the uconnect lock screen it does show bt audio and controls

    Posted via CB10
    07-30-14 09:50 AM
  4. anon721037's Avatar
    Its probably the os, so you would have to reload the os or load a newer leak if you can,
    07-30-14 11:40 AM

Similar Threads

  1. BlackBerry Z30 Reintroduced in Rogers Retail Stores
    By RafiqK in forum BlackBerry Z30
    Replies: 34
    Last Post: 08-02-14, 10:13 PM
  2. #BBSecurity and SecuSmart trending in Canada
    By ad19 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 07-29-14, 04:09 PM
  3. Blue checkmark
    By cnotp in forum Discover BBM Channels
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-14, 03:36 PM
  4. Memory card problem in z10.
    By Vishal Singh3 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 07-29-14, 02:04 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 07-29-14, 11:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD