1. deighann's Avatar
    My Z10STL100-1/10.2.1.3442 camera is still not working even after a hard reset, reset, security wipe and even reloading the OS using the web. What else can I do to fix this? My phone has become pretty useless without my camera

    Attachment 320146

    This error message will be the death of me!
    Attached Thumbnails Camera still not working-img_20141212_001716.png  
    12-11-14 05:30 PM
  2. deighann's Avatar
    Please excuse the incorrect screen shot

    Posted via CB10
    12-11-14 05:40 PM
  3. Dave1001's Avatar
    I would suggest that you get Vitual Expert form the BBstore and run it. It will check all your hardware. You can see if you have a hardware fault with your camera; sounds like it to me.
    oystersourced and deighann like this.
    12-11-14 08:10 PM
  4. oystersourced's Avatar
    I would suggest that you get Vitual Expert form the BBstore and run it. It will check all your hardware. You can see if you have a hardware fault with your camera; sounds like it to me.
    The BBVE app is built for checking hardware.

    Posted via CB10
    deighann likes this.
    12-11-14 08:12 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-21-15, 12:35 PM
  2. Memory Card those not show files on Z3
    By ibawon in forum BlackBerry Z3
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-14, 08:45 PM
  3. Had a heated conversation about BlackBerry at work today...
    By ponpiri in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 305
    Last Post: 12-14-14, 01:33 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 12-11-14, 06:29 PM
  5. OneNote definitely not coming to BB10!
    By JamieWilson01 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 9
    Last Post: 12-11-14, 04:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD