1. Niallac's Avatar
    Folks,
    I really hope that this is user error or a simple configuration issue:

    My Web browser suddenly started messing me around today. It was working fine first thing on my 3G connection, then suddenly, after I connected to a Wi-Fi network, every time I clicked on a result link from a Bing search, it redirects me to the Bing homepage, minus any search results.

    If I direct it to another engine manually, I get results and can follow the links as normal. I've cleared history, cookies etc, restarted the phone, no improvement.

    Am I being dumb here?



    Posted via CB10
    12-22-13 04:24 PM
  2. Niallac's Avatar
    Now discovered that Yahoo search also not working - it returns a '605' error, page unavailable... Only Google working properly - could this be a virus?

    Posted via CB10
    12-22-13 05:23 PM
  3. Niallac's Avatar
    [Bump]

    Posted via CB10
    12-23-13 02:22 AM
  4. sinlessearth's Avatar
    Not sure of a fix but FYI yahoo is powered by bing
    12-23-13 04:06 AM
  5. Niallac's Avatar
    Boom! Fixed it myself, doncha know!
    As I suspected, this was 'finger trouble ' I had somehow disabled the 'accept cookies' option in the browser config...
    Happy days!
    Thanks for your input, sinless.

    Posted via CB10
    FF22 likes this.
    12-23-13 08:53 AM

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 05-05-14, 03:45 AM
  2. Phone, Search and Camera icons
    By Syafiq21 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-14, 06:31 PM
  3. Christmas deal in Belgium and the Netherlands.
    By Peulders in forum BlackBerry Q10
    Replies: 5
    Last Post: 12-23-13, 08:26 AM
  4. QNX in the cloud?
    By oddboy in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-13, 09:11 PM
  5. BlackBerry Desktop Browser and BBM for Windows/OSX?
    By TheoRadu in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 6
    Last Post: 12-22-13, 11:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD