1. Xpl0i7's Avatar
    Hello,

    The browser in my Z10 is not working at all! the app runs, I type in the URL and hit GO and nothing happens. just stays there. black screen.
    I can't even press the menu button, it just lights blue and nothing happens.

    I had this problem before updating to 10.2.1 but I did have access to the browser through "search", now even search is not doing it for me! what to do?

    running 10.2.1.537
    browser version: 10.2.1.91
    OS version: 10.2.1.1925

    EDIT:
    I tried to hold the x button until the app is closed and then did a "hard reboot?" by holding the power button down until the phone turns on again and BlackBerry logo shows up.
    02-16-14 07:00 AM
  2. kbz1960's Avatar
    Have cleared your cache etc?
    02-16-14 07:10 AM
  3. Xpl0i7's Avatar
    Have cleared your cache etc?
    How can I do that from outside the app? as i said, I can't press the menu button!
    02-16-14 07:13 AM
  4. kbz1960's Avatar
    How can I do that from outside the app? as i said, I can't press the menu button!
    Doh
    02-16-14 07:30 AM
  5. BB_Santa's Avatar
    Not sure but check parental control

    Via The Monster Z30
    02-16-14 07:38 AM
  6. Xpl0i7's Avatar
    Not sure but check parental control

    Via The Monster Z30
    just checked, no it's not parental control
    02-16-14 07:43 AM
  7. BB_Santa's Avatar
    Then maybe only thing you can try us reinstalling OS

    Via The Monster Z30
    02-16-14 07:46 AM
  8. Xpl0i7's Avatar
    Then maybe only thing you can try us reinstalling OS

    Via The Monster Z30
    oh no!!
    02-16-14 07:47 AM
  9. kbz1960's Avatar
    oh no!!
    I have read if you know how to sideload you can try installing the bar file.
    02-16-14 07:55 AM
  10. Xpl0i7's Avatar
    I have read if you know how to sideload you can try installing the bar file.
    I'm not sure i'm following ... you mean sideload the OS? I know how to sideload apps though
    02-16-14 08:31 AM
  11. blackberriquero's Avatar
    Look in the forums or ask if someone can post a link of the browser bar

    Sent from my GT-I9500 using CB Forums mobile app
    02-16-14 08:39 AM
  12. kbz1960's Avatar
    I'm not sure i'm following ... you mean sideload the OS? I know how to sideload apps though
    No the bar file for the browser. It's on here somewhere lol.
    02-16-14 08:42 AM
  13. Xpl0i7's Avatar
    No the bar file for the browser. It's on here somewhere lol.
    uha I see now lol
    02-16-14 08:43 AM
  14. Xpl0i7's Avatar
    Look in the forums or ask if someone can post a link of the browser bar

    Sent from my GT-I9500 using CB Forums mobile app
    okay I'll do a little search ...
    02-16-14 08:44 AM
  15. andreirad's Avatar
    Make sure in settings you have this setup. One time by mistake I turned cookies off and my browser didn't load pages.
    Browser not working after updating to 10.2.1-img_20140216_094605.png

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    02-16-14 08:47 AM
  16. Xpl0i7's Avatar
    Make sure in settings you have this setup. One time by mistake I turned cookies off and my browser didn't load pages.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140216_094605.png 
Views:	119 
Size:	87.9 KB 
ID:	248455

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    appreciate the screenshot lol but as i said I can't press the menu button!! it's either the address bar (which doesn't work) or nothing.
    02-16-14 09:03 AM
  17. andreirad's Avatar
    appreciate the screenshot lol but as i said I can't press the menu button!! it's either the address bar (which doesn't work) or nothing.
    Bummer not sure what else to advice you. Probably reload the OS.

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    02-16-14 09:07 AM
  18. Xpl0i7's Avatar
    Bummer not sure what else to advice you. Probably reload the OS.

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    really appreciate the help! thank you very much!
    andreirad likes this.
    02-16-14 09:17 AM
  19. Xpl0i7's Avatar
    any other tricks?
    02-16-14 12:09 PM
  20. ZMc1834's Avatar
    I upgraded my wife's phone last night and it is having the same issue

    Posted via CB10
    02-16-14 06:00 PM
  21. kbz1960's Avatar
    any other tricks?
    The only other thing I remember is putting something in the address bar but you can't even do that?
    02-17-14 07:31 AM
  22. FF22's Avatar
    Here's all the stuff I've captured on Frozen Browser. But you probably need access to settings/address bar, except the last sentence. But these are ideas posted in the past. Good luck

    Frozen Browser

    My browser was frozen and I searched the forum for help. I really didn't want to reset my phone.
    I found a couple useful tips and one actually worked for me. It was a huge relief for me.

    Let it be known that I am not taking any credit for these solutions.

    1.Open Browser. Clear History and Cookies.
    2.Disable and re-enable cookies
    3.Type in Google
    4.Press ENTER, back to normal

    Solution 1:
    Many threads suggest that you simply type in Google
    Do NOT copy/paste but actually type that line.

    in the address bar and this somehow solves the problem. That worked for many but not for me.

    Solution 2:
    Change your home page to about:blank. (open browser, click on settings - via the 3 dots at bottom right of screen, open display and actions. Then in field type in about:blank)
    Go to privacy and security.
    Clear cookies and history.
    Turn off cookies
    Close browser
    Reopen browser and change the home page back to your preference.
    Clear cookies and history again
    Turn on cookies

    Solution 3:

    Another thread had the solution for this
    problem...
    1 . Turn off wifi
    2. Settings/Network connections/
    Mobile Network... leave mobile
    network on but turn off data services.
    3. Open browser (it will fail to load)
    4. Go to browser settings/Privacy and
    Secu rity and clear history and cache.
    5. Then go to browser settings/Display
    and Actions, scroll down and hit 'reset
    search engines.
    6. Close browser.
    7. Turn data services back on and you
    should be good to go!
    Hope it works for you too. ..

    .............

    Thanks for the reply, I found a solution while searching through the site. It involved turning off wi fi and data services, clearing history and cache, then resetting search engines button. That did the trick. I am on 10.1.0.2039 which is the latest official from my carrier on the STL 100-4.

    ----------------------
    02-17-14 10:14 AM

Similar Threads

  1. I'll pay you if you can get Tinder working properly on my Q10!
    By Pebbster in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 38
    Last Post: 09-15-14, 11:25 PM
  2. BBM video (or not)
    By Coops12 in forum General BBM Chat
    Replies: 15
    Last Post: 03-16-14, 01:39 PM
  3. 10.2.1 Android Ports and Print to Go no more working
    By snpd in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-14, 03:31 PM
  4. Android apps actually not fully headless
    By owencool in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 3
    Last Post: 02-16-14, 09:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD