1. Slash82's Avatar
    Hey friends!

    After upgrading to 10.2.1 I got some problems with my bluetooth:

    Normally I'm using my BT to stream music with Nokia 360 music box. I use it daily.
    But now my Z10 won't connect to it.

    1.) Sometimes it connects, but without music streaming. (only media connection, no audio connection)

    2.) it is not able to find the music box or other BT devices.

    With my old 9790 it is no problem.

    I have to restart my Z10 then it works only sometimes. That is really frustrating.

    Anyone else had that problem?
    Any solutions?

    Is it a software thing or is my BT unit broken?

    Thank you for all help!

    Slash

    Posted via CB10
    02-05-14 07:31 AM
  2. joelnoel's Avatar
    I have a similar issue happening when I change Bluetooth streaming devices. It allows me to connect to the new device and all the Bluetooth services except media streaming. I have to do a reset to get it to work.

    Posted via CB10
    02-07-14 07:06 AM
  3. Giantfriend's Avatar
    I have had issues also. I stream podcasts to my car. It still streams, but there is no track identification, and the time played and remaining is frozen at the point the connection was made. Tried reboot and reconnecting.
    I have had a couple other issues non-bluetooth related. Nothing though major.
    02-07-14 07:11 AM
  4. misterabrasive's Avatar
    You need to look around! Several threads already about this issue!

    Posted via Verizon Official 10.2.1
    02-07-14 07:28 AM
  5. clmazda's Avatar
    Yeah same here, it won't connect to any devices since I updated it to 10.2.1

    Posted via CB10
    02-08-14 05:42 PM
  6. Slash82's Avatar
    First of all: Thank you to all your replys!

    I'm kinda "glad" that I'm not the only one with this problem!
    So, please don't get me wrong, I'm not happy that you also have issues - I'm only happy that my BT unit is not broken!

    Then this sounds like a software problem!

    Maybe the solution:
    A day after I opened that post I saved all my data, did a securty wipe and reloaded that latest OS via BlackBerry Link.

    Since then it works again.

    Best wishes,

    Slash

    Posted via CB10
    FF22 likes this.
    02-12-14 09:37 AM
  7. JerBru's Avatar
    Bluetooth works fine for me. Only using it for my car, phone and contacts.
    02-12-14 04:53 PM

Similar Threads

  1. Help get BlackBerry 10 on Republic Wireless
    By Kulluminatii in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 02-05-14, 01:39 PM
  2. Z30 camera focus improved on 10.2.1
    By cheadlender in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-14, 10:17 AM
  3. BlackBerry 10.2.1 Dalvik Engine
    By scranusesscrunya in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-14, 08:42 AM
  4. Outlook Issues
    By aeromang in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-14, 08:38 AM
  5. Q10 update 10.2.1 Malta vodafone? Where is it
    By sunsource in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-14, 05:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD