1. amanda k's Avatar
    My hub has been flashing off an on for a while now- normally iu just ignore it and it stabilizes but today the hub is 100% blank. i see the icons when i swipoe up showing me i have notifications but i only see a black screen. also if i try to select any email or text by swioing left it just goes back to the main blank hub page .
    has anyone else experienced this problem? or have any ideas on how to help me????
    03-15-17 07:56 PM
  2. cbvinh's Avatar
    1. You can reset the Hub by swiping five times from the top-right corner of the screen to the center. If you've successfully done it, you should see the Hub start up again, like after restarting or turn on the phone, "Preparing the Hub" message.
    2. Restart or power off/on.
    3. Hard reset by pressing both Volume Up and Volume Down at the same time until the phone restarts. (It will first take a snapshot of the screen before the restart happens. Do not let go of the buttons until the phone restarts.)
    03-15-17 08:10 PM
  3. Invictus0's Avatar
    My hub has been flashing off an on for a while now- normally iu just ignore it and it stabilizes but today the hub is 100% blank. i see the icons when i swipoe up showing me i have notifications but i only see a black screen. also if i try to select any email or text by swioing left it just goes back to the main blank hub page .
    has anyone else experienced this problem? or have any ideas on how to help me????
    What OS version is your Z10 on? Have you also tried restarting the hub?

    How to restart the BlackBerry 10 Hub easily using this awesome five swipe gesture! | CrackBerry.com
    03-15-17 08:25 PM
  4. Skidoo583's Avatar
    1. You can reset the Hub by swiping five times from the top-right corner of the screen to the center. If you've successfully done it, you should see the Hub start up again, like after restarting or turn on the phone, "Preparing the Hub" message.
    2. Restart or power off/on.
    3. Hard reset by pressing both Volume Up and Volume Down at the same time until the phone restarts. (It will first take a snapshot of the screen before the restart happens. Do not let go of the buttons until the phone restarts.)
    Cool, Never knew you could do that.

    Posted via CB10
    03-15-17 08:36 PM
  5. amanda k's Avatar
    that seemed to help! Thanks!!
    03-15-17 09:34 PM
  6. cbvinh's Avatar
    Hopefully it was clear that it was three different options and you didn't need to do all three. Were you able to fix the issue with just the first option?
    03-16-17 04:08 AM
  7. cbzeduser's Avatar
    My hub has been flashing off an on for a while now- normally iu just ignore it and it stabilizes but today the hub is 100% blank. i see the icons when i swipoe up showing me i have notifications but i only see a black screen. also if i try to select any email or text by swioing left it just goes back to the main blank hub page .
    has anyone else experienced this problem? or have any ideas on how to help me????
    I have the same problem.

    Hub was working fine yesterday. Swiped up today and Hub is blank, says "No entries in this view."

    I have restarted multiple times. Also tried a complete power off/power on without success.

    I'm able to send and receive BBM, but have no access to texts or emails as they just redirect to the now blank Hub.

    Any suggestions?
    03-21-17 04:34 PM
  8. meilenstein's Avatar
    Did you try the steps mentioned above?

    Posted via CB10
    03-21-17 05:15 PM
  9. cbzeduser's Avatar
    Did you try the steps mentioned above?

    Posted via CB10
    Yes I did try those steps.

    I also called AT&T (who passed me off to Blackberry which then tried to sell me per-incident support) and found out something interesting...

    The Hub stopped working exactly 4 years to the day after I bought the device.

    It was working fine on 3/20/17. On 3/21/17 (exactly four years after I bought it) Blackberry Hub went blank and I am no longer able to send/receive texts or emails.
    03-22-17 03:40 PM
  10. meilenstein's Avatar
    Well, I wouldn't read much into that; I've had mine for over four years, and nothing like that has happened.

    You could try reloading the OS with an autoloader, if you have the time and patience.

    Posted via CB10
    03-22-17 03:48 PM
  11. cbvinh's Avatar
    I have the same problem.

    Hub was working fine yesterday. Swiped up today and Hub is blank, says "No entries in this view."

    I have restarted multiple times. Also tried a complete power off/power on without success.

    I'm able to send and receive BBM, but have no access to texts or emails as they just redirect to the now blank Hub.

    Any suggestions?
    For email, have you tried to remove and re-add the email account(s)?

    For txt, what do you have in Hub/.../Settings/Text Messages/Advanced? On mine, there's a phone number listed for Service Center Address. Maybe yours got messed up?
    03-22-17 04:47 PM
  12. Invictus0's Avatar
    I have the same problem.

    Hub was working fine yesterday. Swiped up today and Hub is blank, says "No entries in this view."

    I have restarted multiple times. Also tried a complete power off/power on without success.

    I'm able to send and receive BBM, but have no access to texts or emails as they just redirect to the now blank Hub.

    Any suggestions?
    What OS version are you on? Do you also have any third party apps installed that use the hub?
    03-22-17 06:46 PM

Similar Threads

  1. BlackBerry representatives here on this forum
    By gizmo21 in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 49
    Last Post: 05-11-19, 01:32 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 03-19-17, 09:19 AM
  3. Passport Replacement screen question
    By greenpoise in forum BlackBerry Passport
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-17, 10:45 AM
  4. BlackBerry 6750 - Still Usable on VZ?
    By rambo47 in forum General Carrier Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-17, 12:05 AM
  5. Found this on eBay. BlackBerry dev alpha
    By Skidoo583 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 3
    Last Post: 03-15-17, 07:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD