1. sohrab_A's Avatar
    Hi

    My 10 has stopped saving Wifi connections every time I restart my phone or leave the house and come back the saved Wifi connections disappears .

    Also currently it is stuck at acquiring IP on my home connection. I have just returned from a trip and which ever router I tried to connect to it was connecting easily but still kept on forgetting the saved network.

    It's very annoying an urgent response will be much appreciated

    Posted via CB10
    10-21-14 03:07 PM
  2. Carl Estes's Avatar
    Try to completely delete all your wifi profiles off of your device. reboot and try to set up again. And reboot your modem/routers also.
    Nothing has changed at home? new wifi router etc?
    10-21-14 03:28 PM
  3. sohrab_A's Avatar
    Tried but it didn't help. Nothing at all has changed. Have tried it on multiple routers all work fine except the one at home.

    Posted via CB10
    10-23-14 05:37 PM
  4. DawnMills's Avatar
    Maybe your home router has a problem, if other routers are fine.

    Posted via CB10
    10-23-14 06:30 PM
  5. crashtwenty's Avatar
    I've been having this same exact problem for a few weeks, if not 1-2 months now. Every time i swap out my battery, turn off, or reset my Z10, all of my saved wifi signals are lost and I have to put in the password again. So far I've found no reasonable explanation or fix for it. I hope the 10.3 update comes out soon for the Z10 and this issue goes away...
    10-23-14 06:40 PM
  6. scrannel's Avatar
    Shall we merge these two threads?
    Mic_JP likes this.
    10-23-14 08:58 PM
  7. iPomps's Avatar
    Turn your carriers data services off, then wifi will connect automatically, don't know why but it works

    You can turn data back on and it will work fine, and connect to wifi just fine when you come back home

    CB10/Z10
    10-23-14 10:36 PM
  8. crashtwenty's Avatar
    @scrannel Sure, merging would be a good idea. @iPomps What about when you restart or swap out the battery? For me, that's when the wifi networks are all lost. But as long as I don't turn the z10 off or swap the battery, then there's no issue.
    10-23-14 11:14 PM
  9. iPomps's Avatar
    It does reconnect automatically after a battery pull or even a hard reboot....try it

    CB10/Z10
    10-23-14 11:16 PM
  10. neo316's Avatar
    Try turning off data services
    10-31-14 04:39 AM
  11. human_123's Avatar
    I have same problem. all saved wifi connection are deleted after every reboot

    Posted via CB10
    10-31-14 05:03 AM

Similar Threads

  1. Annoying "Ping" Notifications for WiFi... HELP !!!!
    By nigel1977 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-14, 07:09 PM
  2. Z30 or Z10? (mini poll)
    By bbfreak999 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 35
    Last Post: 10-23-14, 02:12 PM
  3. Blaq for BlackBerry 10 v1.4 now available in BlackBerry World!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-14, 11:42 PM
  4. BlackBerry CEO: 'We have to treat everything as part of our ecosystem, not just BlackBerry'
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-14, 02:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD