12-14-13 11:47 PM
515 1234 ...
tools
  1. Trini-34's Avatar
    I'm not experiencing any issues at this time. I'm on T-Mobile USA.
    04-17-13 07:05 PM
  2. xamdam's Avatar
    When I have this issue I just try on wifi and if not then on mobile connection and if not working still I wait till later maybe an hour, its usually a connection issue/like network issue your on and usually works itself out.

    Weird I know as one device maybe it opens and in same house it does not, but then again know way to tell if the devices are on the hops to the server or not, I betting not.
    04-17-13 07:09 PM
  3. RotaxPower's Avatar
    I have issue spinning BlackBerry World icon and nothing. Try reboot. None luck. also Hub ++ fail to upgrading due BlackBerry World spinning.

    Posted via CB10
    04-17-13 07:12 PM
  4. waskonator's Avatar
    Same thing, right when blaq is released too. Frustrating.
    04-17-13 07:14 PM
  5. crohns's Avatar
    Works fine for me. I'm on the Telus network
    04-17-13 07:15 PM
  6. zipsdrdoug's Avatar
    There's a definite problem. I've tried to get in via a laptop, z10 and PlayBook using a university internet server, community wireless and wireless from the cable company. Everything is hanging up.
    04-17-13 07:20 PM
  7. niss63's Avatar
    AT&T here. BBW hasn't worked for an hour. Just get a spinning wheel. Wifi, LTE, restarts have made no difference.

    Posted via CB10
    04-17-13 07:26 PM
  8. Mr.Conviviality's Avatar
    been down for a while for me... on a new z10... with mobilicity
    04-17-13 07:33 PM
  9. idon12no's Avatar
    Mine is working fine with T-Mobile, but I do keep getting the mystery spark. I check my apps and nothing needs updating, and the spark stays there as long as it wants.

    Posted from my T-Mobile Z10, no longer on the Sprint Meh network.
    04-17-13 07:37 PM
  10. hamzasalam's Avatar
    Glad I am not the only one. Happening here in Australia on Telstra, reboot didn't fix.
    04-17-13 07:37 PM
  11. chrispdm1's Avatar
    So it doesn't seem to be region or carrier specific, odd. I don't imagine it has anything to do with versions or hardware or software does it? I have a stl3 and my version is 10.0.10.85

    Posted via CB10
    04-17-13 07:44 PM
  12. nah.uhh's Avatar
    I ONLY have that problem on LTE. Try switching to 3G
    Edit: seems its down atm
    Last edited by nah.uhh; 04-17-13 at 10:09 PM.
    04-17-13 07:47 PM
  13. RD9700's Avatar
    Not working either. Koodo/Telus network.
    04-17-13 08:00 PM
  14. scienceboy's Avatar
    No issues for me

    Posted via CB10
    04-17-13 08:06 PM
  15. Bad Habit's Avatar
    I can go on-line on my PC and send an APP to my phone and it will install no problem but if I try and go from my phone I still get the disk
    04-17-13 08:08 PM
  16. lexsteryo's Avatar
    Down for me on att

    Posted via CB10
    04-17-13 08:53 PM
  17. dmbfire's Avatar
    Bell Canada not working

    Posted via CB10
    04-17-13 08:56 PM
  18. ralfyguy's Avatar
    Down for me on AT&T as well.

    Posted via CB10
    04-17-13 08:56 PM
  19. bgbfgy's Avatar
    Not working for me either on Rogers

    Posted via CB10
    04-17-13 09:14 PM
  20. jchavealot's Avatar
    Not working Sasktel

    Posted via CB10
    04-17-13 09:16 PM
  21. cman5's Avatar
    Working find for me on MTS


    Posted via CB10
    04-17-13 09:21 PM
  22. th3h0ff's Avatar
    My App World is no longer working either nor is Facebook... This leads me to believe it's a BlackBerry server issue as Facebook is pushed through BlackBerry servers I believe for bb10. Can someone who's app world is down confirm a non working Facebook app as well?

    Via Zed using CB10
    04-17-13 09:23 PM
  23. alloverthemap's Avatar
    App World not working. Facebook works.

    Ottawa Canada on Fido.

    Posted via CB10
    04-17-13 09:29 PM
  24. jchavealot's Avatar
    My Facebook is working bbworld down

    Posted via CB10
    04-17-13 09:29 PM
  25. th3h0ff's Avatar
    App World not working. Facebook works.

    Ottawa Canada on Fido.

    Posted via CB10
    Thanks

    Via Zed using CB10
    04-17-13 09:29 PM
515 1234 ...

Similar Threads

  1. BlackBerry world issue
    By ciabo in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-13, 11:50 PM
  2. BlackBerry World issues
    By Cyanide192 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 12-14-13, 11:48 PM
  3. BlackBerry world issues
    By arthropod88 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 15
    Last Post: 04-16-13, 12:57 AM
  4. Blackberry world download issue
    By exceldetail in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-09, 12:45 PM
  5. Blackberry app world issues
    By Betherfany in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-09, 04:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD