1. bounce007's Avatar
    Lol I was so late to this party...

    Why Re you guys choosing 100-3?

    Thanks

    Posted via CB10
    We use STL 100-3 so Sachesi can find a 10.2 update... There isn't a 10.2 update for STL100-4 (Our Verizon Z10), well not to my knowledge. So we have to use STL 100-3 so we can find a 10.2 update when using Sachesi; if we use 100-4 Sachesi won't find a 10.2 update

    What does the unlocked android run time do for you?

    Posted via CB10
    For a locked android runtime (most android runtimes are locked), when you side load some android apps you need to 'sign' and side load that app with a debug token... A process that can be cumbersome if you absolutely don't know what you are doing... With the unlocked Android runtime, you don't have to sideload using a debug token; just download an Android bar file and sideload away!
    FF22 likes this.
    10-30-13 06:30 AM
  2. FF22's Avatar
    So you took the leap of faith! Great stuff! Let us know how your Z10 is doing... Out of curiosity, which Android Runtime did you install?

    I use DDPB for sideloading, I have been hearing good things about Chrome... I will check that out
    10.2.1.13

    I have not used ddpb for quite a while. I will pull the charging cord off (hey, 7:01am seems good as a reference) and see how things go.

    I still don't understand why Sachesi imploded after successfully loading the OS. I shall inquire in its thread when I find it!
    10-30-13 10:03 AM
  3. bounce007's Avatar
    10.2.1.13

    I have not used ddpb for quite a while. I will pull the charging cord off (hey, 7:01am seems good as a reference) and see how things go.

    I still don't understand why Sachesi imploded after successfully loading the OS. I shall inquire in its thread when I find it!
    Now Sachesi is not finding my device... it says "searching for usb device"....
    I wonder if this is because of 10.2 or the unlocked androind runtime...
    DDPB picks up my device just fine though
    10-30-13 11:48 AM
  4. bounce007's Avatar
    For those of you Verizon users on 10.2, is Sachesi detecting your device via USB?
    10-30-13 05:01 PM
  5. SteelGreek's Avatar
    For those of you Verizon users on 10.2, is Sachesi detecting your device via USB?
    I never had a problem but I do only use the chrome method for sideloading

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 hybrid and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-30-13 05:08 PM
  6. FF22's Avatar
    For those of you Verizon users on 10.2, is Sachesi detecting your device via USB?
    I'm trying right now.... Not so far. Odd. I asked in the Sachesi thread about yesterday's implosion but have not had any response yet. You might ask this one! Oh, it found my z10 (verizon). On the Install tab, it found all of my bar files. Is there a way to copy all of those names?

    edited to add: I closed it down. Reopened and was able to backup my z10.
    Last edited by F2; 10-30-13 at 05:49 PM.
    10-30-13 05:29 PM
  7. bounce007's Avatar
    I'm trying right now.... Not so far. Odd. I asked in the Sachesi thread about yesterday's implosion but have not had any response yet. You might ask this one! Oh, it found my z10 (verizon). On the Install tab, it found all of my bar files. Is there a way to copy all of those names?

    edited to add: I closed it down. Reopened and was able to backup my z10.
    Don't know how to copy those names (not sure what you're referring to here)... Sachesi won't detect my Z10

    EDIT Restarted my computer for a fourth time, now Sachesi is detecting my Z10... you know what they: the fourth time is a charm... lol
    Last edited by bounce007; 10-30-13 at 06:23 PM.
    FF22 likes this.
    10-30-13 06:07 PM
  8. gjcavana's Avatar
    I have installed the official (from Canada?)10.2.0.1791 on two VZW Z10's (using sachesi) and they are running perfectly. I didn't even bother sourcing and installing the STL 100-4 specific 'omadm' radio file.

    Posted via CB10

    What country and carrier codes do you use to do this?
    10-31-13 04:32 PM
  9. bounce007's Avatar
    What country and carrier codes do you use to do this?
    Refer to this post: How to get the OS 10.2 update right now | CrackBerry.com
    10-31-13 06:58 PM
  10. FF22's Avatar
    I've run into a problem - Android apps canNOT find the wifi. It maybe the UNlocked runtime I loaded. Actually, the only app where I have run into this IS Ascendo's Datavault which uses wifi to sync between z10 and desktop versions.
    10-31-13 10:35 PM
  11. david42545's Avatar
    THANK you to bounce. After reading your posts, I decided that enough was enough and time to load up the 10.2 on my Verizon Z10. I have always loaded leaks on my legacy devices, bit was a bit leary of messing with the new BlackBerry OS.
    I am happy to report that all went well and the directions were easy to follow. The only issue I had was at initial install,

    Posted via CB10
    11-01-13 02:03 PM
  12. david42545's Avatar
    THANK you to bounce. After reading your posts, I decided that enough was enough and time to load up the 10.2 on my Verizon Z10. I have always loaded leaks on my legacy devices, bit was a bit leary of messing with the new BlackBerry OS.
    I am happy to report that all went well and the directions were easy to follow. The only issue I had was at initial install,

    Pressed the damn send button before. I finished.
    Anyway the only issue I had was when trying to install, Sachesi was not recognizing that my device was connected. I just shut down sachets, unplugged my device, rehooked it via usb, and restarted sachets. Performed install and all went smooth. I did not have to restore, and the whole time was approx. 30-40 minutes.
    Love the 10.2!!! Screw you Verizon and thanks to all the CC members who made this possible

    Posted via CB10


    Posted via CB10
    FF22 likes this.
    11-01-13 02:10 PM
  13. david42545's Avatar
    My apologies for all the misspell's. Was in a hurry to pick my daughter up from school

    Posted via CB10
    11-01-13 02:20 PM
  14. bounce007's Avatar
    THANK you to bounce. After reading your posts, I decided that enough was enough and time to load up the 10.2 on my Verizon Z10. I have always loaded leaks on my legacy devices, bit was a bit leary of messing with the new BlackBerry OS.
    I am happy to report that all went well and the directions were easy to follow. The only issue I had was at initial install,

    Posted via CB10
    You are most welcome.
    11-01-13 02:37 PM
  15. bounce007's Avatar
    I've run into a problem - Android apps canNOT find the wifi. It maybe the UNlocked runtime I loaded. Actually, the only app where I have run into this IS Ascendo's Datavault which uses wifi to sync between z10 and desktop versions.
    It could be the unlocked runtime... I have seen where some apps don't connect to wifi here and there but never really had any issue here (then again, I haven't really loaded that many apps that require a data connection, only pandora and shazaam... pandora connected well but there was no sound, shazaam works perfectly)
    11-01-13 02:39 PM
  16. FF22's Avatar
    Yup, Shazam worked perfectly when I tested it after the install. Using cell data most likely.
    11-01-13 04:03 PM
  17. bounce007's Avatar
    Just great! As soon as I found the balls to try out 10.2.0.xxxx out comes a 10.2.1.xxxx leak. Lol....

    FF22 likes this.
    11-14-13 01:27 PM
  18. FF22's Avatar
    Just great! As soon as I found the balls to try out 10.2.0.xxxx out comes a 10.2.1.xxxx leak. Lol....

    The balls are back in your court!
    bounce007 likes this.
    11-14-13 04:48 PM
  19. bounce007's Avatar
    The balls are back in your court!
    Hahaha... How is your Z10 doing F2? What Android runtime do you have installed?
    11-14-13 06:01 PM
  20. FF22's Avatar
    Hahaha... How is your Z10 doing F2? What Android runtime do you have installed?
    I think the most recent UNlocked one. Now that I've done the 10.2 via Sachesi, I'm ready for the 10.2.1 once it has radio or whatever it is currently missing!

    Onward and somethingward.............
    11-14-13 07:45 PM
  21. Mic_JP's Avatar
    I think the most recent UNlocked one. Now that I've done the 10.2 via Sachesi, I'm ready for the 10.2.1 once it has radio or whatever it is currently missing!

    Onward and somethingward.............
    The updated leak 10.2.1.1055 has radio and is complete...I'm gonna wait til this weekend to check it out....

    White STL100-4 OS10.2.0.1791
    11-14-13 10:10 PM
  22. FF22's Avatar
    The updated leak 10.2.1.1055 has radio and is complete...I'm gonna wait til this weekend to check it out....

    White STL100-4 OS10.2.0.1791
    Darn, now I may have to follow through!!!
    11-15-13 01:20 AM
  23. bounce007's Avatar
    The updated leak 10.2.1.1055 has radio and is complete...I'm gonna wait til this weekend to check it out....

    White STL100-4 OS10.2.0.1791
    Did you try it out?
    11-18-13 02:55 PM
  24. FF22's Avatar
    Did you try it out?
    Are you kidding!!! Other aspects of life have intervened. I'm still raking 12 billion, one hundred and 67 million, 567 thousand, 723 leaves. I know I've counted. Also was down visiting Los Angeles, new carpeting is being installed which means moving 30 years of stuff from drawers and closets and nookies and crannies from the second floor to the first floor's available spaces (few and far between) and my first cross-country ski trip on Saturday also took precedent!

    Maybe in a year or two!
    bounce007 likes this.
    11-18-13 04:47 PM
  25. heading4tomorrow's Avatar
    The updated leak 10.2.1.1055 has radio and is complete...I'm gonna wait til this weekend to check it out....

    White STL100-4 OS10.2.0.1791
    did you try 10.2.1 ?
    11-18-13 04:52 PM
107 12345

Similar Threads

  1. Camera stoped working after 10.2
    By Kristijonas in forum BlackBerry Z10
    Replies: 12
    Last Post: 03-19-14, 01:57 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 12-25-13, 09:06 AM
  3. Z10 shuts down when indicator show %2o battery level
    By BRS64 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 10-28-13, 12:28 AM
  4. i can't update to 10.2 orange romania
    By Spiri91 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 10-27-13, 04:15 PM
  5. Camera Apps on BlackBerry Z10?
    By evandeeer in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 10-27-13, 08:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD