Built for Business - Learn more about BlackBerry KEY2
  1. netwerx1's Avatar
    I wiped mine and ran the autoloader, and it's like having a brand new phone...I use my Passport as my daily driver, but thinking I'd use the Z10 for weekends and nights out. How is it performing on AT&T for you, do you trust it 100%?
    11-15-14 12:23 PM
  2. citystars41's Avatar
    loaded it last night and so far so good. i did the blitz method the past two leaks, this time i did a wipe and restored apps only (clash of clans mainly). phone seems to run cooler and more efficient but device manager seems to be broken for me. obviously cant say how battery life is but the drain seems less than the previous leak.
    11-15-14 12:39 PM
  3. krikrik's Avatar
    Seriously just come out? What new about this os 10.3

    Posted via CB10
    11-15-14 12:44 PM
  4. netwerx1's Avatar
    I went ahead and swapped my sim to the Z10 and it seems pretty solid on the network, I'm going to give it a go over the weekend...too early to tell about the battery, it's still settling in...but I'm very happy to see that some android apps now work, that didn't on 10.3.0 on my Passport. But man is this screen so tiny compared to my Passport!
    11-15-14 01:02 PM
  5. FF22's Avatar
    I wiped mine and ran the autoloader, and it's like having a brand new phone...I use my Passport as my daily driver, but thinking I'd use the Z10 for weekends and nights out. How is it performing on AT&T for you, do you trust it 100%?
    I must be a bit out-of-it, okay, maybe more than a bit. Where's the Autoloader? I found the sachesi and the blizt thread but I'm thinking a FRESH start might be a good idea. Sachesi/Blitz is running/installing now but I've had a few issues in the last few weeks which is why I might be will to wipe it clean and then install.

    Ah, yes, out of it - found it FINALLY
    Last edited by F2; 11-15-14 at 06:35 PM.
    11-15-14 05:55 PM
  6. MohanPr's Avatar
    I installed yesterday on my z10 stl-100... looking good.

    Cons:
    Dead slow
    Phone is not ringing. When got incoming calls
    Less graphics
    Very very less smooth to compare os 10.2
    Not satisfied

    ........ only one thing.....wallpaper is nice.

    Posted via CB10
    11-15-14 10:22 PM
  7. jgcotton's Avatar
    Yes, download easy to use Blitz files, then unzip to a folder, then drag to Sachesi 2.0 install folder...works great...OS is fast and Z10 gets better with every new upgrade!
    11-15-14 10:41 PM
  8. spiceman29's Avatar
    mine works good. battery is draining a bit but that wont kill me... its smooth on my stl100-3. im gonna wait a few days and see how it goes before i can say more
    11-16-14 06:17 PM
  9. jonhoffman46's Avatar
    Just did it this morning, it loaded up no problems with the autoloader and it settled in faster than any OS I've loaded up.

    Posted via CB10
    11-16-14 07:58 PM
  10. jgenn3's Avatar
    Upgraded with Blitz this morning. Loaded fine but none of my Android apps would open. Tried to reload the apps and then did security wipe. Android apps still would not open. A lot of hangs on installing with Snap. Went back to 10.3.0.1418.

    Posted via CB10
    11-16-14 08:07 PM
  11. SlcCorrado's Avatar
    Nothing but awesomeness so far for me. Been up and running on -3 on att for a few days and it's great. Signal is great, flicking works perfect, hubs not constantly resetting on its own... It's probably the best 10.3 leak I've used so far
    11-16-14 08:40 PM
  12. vuanhk10's Avatar
    It seem 1151 is more buggy than 1061, I am on 1061 and no intend to upgrade.

    Posted via CB10
    11-17-14 06:52 AM
  13. Mozdony's Avatar
    I loaded this is my Z10 STL100-3 (AT&T) the day that the autoloaders hit the forum. Loaded fine but the battery monitor did not work properly. Same with the previous build. However, I noticed that a poster from the Findings and Fixes site for the previous build had a hyperlink to the syssysmon.bar from the .938 build which does work on this build. So, I used Sachesi to install the .938 syssysmon.bar file and all is now good. The battery monitor now works like a champ. Odd, that you have to go back two builds, however, to get a working battery monitor file.

    Oh, if was not apparent from my opening remarks about autoloaders, I upgraded from 10.3.1.1016 via autoloader followed by a security wipe and then a "fresh" install of all Contacts and Data and purchased Apps from Snap and Blackberry World.

    So, far, battery life has not been the best, but not enough days have gone by to really tell yet.
    Last edited by Mozdony; 11-17-14 at 09:28 AM.
    11-17-14 09:13 AM
  14. selders59's Avatar
    Loaded it yesterday an so far so good. Getting better readings than I did on 938.

    Anyone using the latest 10.3.1.1151 on AT&T? (STL100-3)-img_20141117_101843.png

    Posted via CB10
    11-17-14 09:19 AM
  15. joeldf's Avatar
    I have it running on my AT&T Z10, and I find it working better than 1016 did.

    Posted via CB10
    11-17-14 01:19 PM
  16. Mozdony's Avatar
    As an update to my earlier post, battery life is lousy on this build. My phone seems to burn between 3 and 4 percent of my battery per hour while it is sitting idol. This is about 3 to 4 times worse than earlier 10.3.0.xxx builds. So, once again, I have reloaded an earlier software release on my phone (now running 10.3.0.1418).
    11-17-14 01:41 PM
  17. newcollector's Avatar
    I installed yesterday on my z10 stl-100... looking good.

    Cons:
    Dead slow
    Phone is not ringing. When got incoming calls
    Less graphics
    Very very less smooth to compare os 10.2
    Not satisfied

    ........ only one thing.....wallpaper is nice.

    Posted via CB10
    I would suggest reloading this OS. Sounds like something got messed up or you may have done something wrong. You did load the right OS for the right device?

    This OS is very smooth for me. I have no lag and it isn't burning up the battery. I used the Blitz method for loading. Connectivity with ATT seems very good.
    11-17-14 02:19 PM
  18. RoseBud68's Avatar
    Interesting for those that posted have not had any BBM or clock issues with both, Blitz & Autoloader, methods of installing the OS.
    11-17-14 02:47 PM
  19. selders59's Avatar
    Interesting for those that posted have not had any BBM or clock issues with both, Blitz & Autoloader, methods of installing the OS.
    I have had no issues with either one. I have a z10 STL100-3 on AT&T, used autoloader to install 1151. Reloaded my apps from backup on BBLINK. And clock is working great.(ie. This is only alarm clock I use). BBM has been no issue. Maybe you need to download a fresh autoloader file and try to reinstall os. My device monitor works like it should and so far all my apps are working fine including keyboard flicks.

    Anyone using the latest 10.3.1.1151 on AT&T? (STL100-3)-img_20141117_184057.png

    Anyone using the latest 10.3.1.1151 on AT&T? (STL100-3)-img_20141117_184038.png

    Anyone using the latest 10.3.1.1151 on AT&T? (STL100-3)-img_20141117_184029.png

    Posted via CB10
    11-17-14 05:41 PM
  20. RoseBud68's Avatar
    I think you missed the point.
    11-17-14 06:04 PM
  21. Don_Henry's Avatar
    I did nondestructive over 938 on Z10 - everything works great except VVM is suddenly not working.

    Posted via CB10
    11-18-14 02:15 PM
  22. selders59's Avatar
    I think you missed the point.
    And what point is that?

    Posted via CB10
    11-18-14 06:37 PM

Similar Threads

  1. How do I install Blackberry Link 10.2.3?? error occurred
    By sunny95arora in forum BlackBerry Link
    Replies: 5
    Last Post: 03-06-15, 11:37 AM
  2. Replies: 17
    Last Post: 12-14-14, 10:58 AM
  3. Frozen Boot Up Screen On Blackberry Z10
    By AbhishekSingh21 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 11-16-14, 08:53 AM
  4. Skype for Web (Beta) on the way
    By mh1983 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-14, 12:16 PM
  5. A hands-on look at Pushbullet third party client BlackBullet for BlackBerry 10
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-14, 11:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD