1. sahil6560's Avatar
    Anyone tell me what is this??-img_20150427_130259.png

    Posted via CB10
    04-27-15 02:37 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    SSL security certificate.

    To verify their identity, sites that use SSL present security certificates to your web browser. Anyone can set up a website pretending to be another site, but only the real site has a valid security certificate for the URL you're trying to reach. Invalid certificates could mean that someone is trying to tamper with your connection to the site.
    Sounds scary that yours is showing as 'not trusted' but it happens more than most people notice. Without further info though, hard to say what you're looking for here.
    LCromwell likes this.
    04-27-15 03:42 AM
  3. baarn's Avatar
    You can view the certificate, if it's installed, in system settings, security and privacy, certificates. You can also toggle its trust status there. Chances are its currently marked as untrusted - the only question is why...
    04-27-15 04:31 AM
  4. sahil6560's Avatar
    All certificates marked trusted but again again it showing this


    Posted via CB10
    05-24-15 02:17 AM
  5. sahil6560's Avatar
    Whenever I opened any third party app my z10 automatically switched off and restart again....and show same certificate problem. Plzz help


    Posted via CB10
    05-24-15 02:20 AM
  6. sahil6560's Avatar
    Posted via CB10
    05-24-15 02:47 AM
  7. engr_cent's Avatar
    I have that one too. Well only when I drained the battery (accidentally as there are no power source nearby), other than that it doesnt show anymore. Maybe this one is connected with google accounts. I had my contacts set up to sync with google contacts.

    Post-it via CB10 on Z10 stl100-2
    05-24-15 03:56 AM
  8. scrannel's Avatar
    Are the date and time correct on your phone? Sometimes an incorrect time will incorrectly show untrusted certificates,
    05-24-15 08:16 AM
  9. sahil6560's Avatar
    Date and time are correct

    Posted via CB10
    05-24-15 08:36 AM

Similar Threads

  1. Why is my Q10 misbehaving?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Q10
    Replies: 5
    Last Post: 04-29-15, 05:55 PM
  2. Why is the O/S not installing properly?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-15, 12:59 AM
  3. Is there any way to assign a tone to a group of contacts?
    By Batibreaker in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-15, 11:37 PM
  4. Why is the white version of the classic still not available??
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-15, 11:09 PM
  5. White Classic this week! For us tho?
    By velkod in forum BlackBerry Classic
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-15, 10:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD