1. VinLou's Avatar
    The past couple of days I have had issues with the browser not functioning like before.

    I used to be able to watch videos, now it just freezes and won't load.

    Posted via CB10
    04-19-13 04:15 PM
  2. Hsuny12's Avatar
    No problems here, the only problem I have is that the browser is too fast and makes me not want to use any other device or laptop anymore....

    Posted via CB10
    04-19-13 04:17 PM
  3. VinLou's Avatar
    It was the same for me in the beginning, now when I try and play videos, it freezes

    Posted via CB10
    04-19-13 05:17 PM
  4. kbz1960's Avatar
    Have you cleared your cache?
    04-19-13 05:19 PM
  5. jdhooghe's Avatar
    No issues here
    04-19-13 05:20 PM

Similar Threads

  1. Anyone having issues with the Browser on 2.1.0.1032?
    By spyeagle in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-12, 09:22 PM
  2. Anyone having issues with default browser
    By eve6er69 in forum General Carrier Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-23-09, 10:35 AM
  3. Garmin Users, anyone having issues with the app today?
    By WERA_Cannoli in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 5
    Last Post: 02-10-09, 04:30 PM
  4. Anyone have issues with the SEND/END buttons?
    By Frosty_Power in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 12
    Last Post: 12-23-08, 12:40 PM
  5. Anyone having issues with the browser today?
    By tratan in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 6
    Last Post: 05-07-08, 12:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD