04-23-13 06:39 PM
55 123
tools
  1. EauRouge's Avatar
    Smtp issues specifically? IMAP issues? I keep getting both...

    Mine keep asking me for my passwords... all the time

    I finally hot cancel because I was sick of putting them in. Strangely, all my test emails went through.

    Anyone having gmail problems this morning?-img_00000216.png

    Posted via CB10
    CUmaliRN and Pandastrong like this.
    04-17-13 08:57 AM
  2. cwoodffr's Avatar
    same issue!! I just came on here to ask the same question after trying to get it going again. I am traveling and had a rejection a few days ago due to a perceived security breach...cleared that and all has been fine but I woke to this error this morning. Must be a Gmail side issue.
    04-17-13 08:59 AM
  3. cshort0982's Avatar
    Me too

    Posted via CB10
    04-17-13 09:00 AM
  4. CUmaliRN's Avatar
    Same issues here.

    Posted via CB10
    04-17-13 09:00 AM
  5. EauRouge's Avatar
    Glad to know it's not just me then!

    Update: one of the two emails in question works. The other one doesn't. #weird

    Posted via CB10
    04-17-13 09:01 AM
  6. NateFulton2010's Avatar
    Same here too. Tried to send out a calendar invite but kept bombing out. Funny thing was I just received an email a few minutes prior.

    I can log on just fine through their Web mobile app, but I want it on my phone! Lol. Hope a fix comes soon.

    Posted via CB10
    04-17-13 09:02 AM
  7. EauRouge's Avatar
    Also, seems to be eating my battery because I guess it keeps trying to connect...

    Posted via CB10
    04-17-13 09:02 AM
  8. NateFulton2010's Avatar
    P's am on Verizon Z10

    Posted via CB10
    04-17-13 09:03 AM
  9. EauRouge's Avatar
    I'm on Bell in Canada.

    Has anyone tried deleting and re adding the account of interest?

    Posted via CB10
    04-17-13 09:05 AM
  10. Mes3's Avatar
    Same here. Deleting and re-adding
    the account doesn't work. On Att.

    Posted via CB10
    04-17-13 09:06 AM
  11. cwoodffr's Avatar
    I think it is a widespread SMTP gateway issue at Google. Adding new does nothing. Browser access gives access because that does not use smtp.
    04-17-13 09:08 AM
  12. uschi002's Avatar
    Yes, i tried to Delete my Account and re-add it, but it is still Not working. In the beginning i thought there is something wrong with my BB.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    04-17-13 09:08 AM
  13. Pengu146's Avatar
    Hmmm. This is interesting... thanks Google

    Posted via CB10
    04-17-13 09:09 AM
  14. Vajraja's Avatar
    Ok glad I am not the only one! spent the last half hour trying to fix this issue. Z10 on AT&T.

    I'm getting password issues connecting to the IMAP server for gmail
    04-17-13 09:11 AM
  15. bsmithphoto13's Avatar
    Same issue here, I tried to delete and re add two of my three accounts (the third still works fine for some reason) and they both still dont work... hope they fix this soon
    04-17-13 09:11 AM
  16. Matt J's Avatar
    Yes, GMail stopped working an hour ago. I'm in Toronto.

    Posted via CB10
    04-17-13 09:12 AM
  17. Dzyen's Avatar
    Mine seems to be working fine. Weird.

    Posted via CB10
    04-17-13 09:12 AM
  18. squished18's Avatar
    Yup, one of my Gmail accounts is down. My other one seems to be OK right now.


    Posted via CB10
    04-17-13 09:12 AM
  19. NG888's Avatar
    I think gmail is having issues, you can access via Web browser, but not through any exchange, may be an authentication issue.

    Posted via CB10
    04-17-13 09:13 AM
  20. rdcanuck's Avatar
    There is a major Google outage happening right now so don't do anything drastic to your phones

    Here is the first thread on Crackberry that has this info:
    http://forums.crackberry.com/blackbe...7/#post8331096
    04-17-13 09:16 AM
  21. garpt's Avatar
    It's NOT YOUR PHONE---
    Google reports major outage w/ email authentication.
    04-17-13 09:18 AM
  22. Thomas_M_Cooper's Avatar
    To late already deleted my gmail account...guess I have to wait until they resolve the issue before I can set it up again...FML
    04-17-13 09:18 AM
  23. Pandastrong's Avatar
    This is exactly what's happening to me too. keeps asking for password, wont send or receive any gmail emails to either account. deleting and re-adding the accounts wont work either. sucks. anyone know what's going on? or if there's a work around?
    04-17-13 09:19 AM
  24. Ntario's Avatar
    680 news is reporting service distribution with Gmail and Google drive.

    Posted via CB10
    04-17-13 09:20 AM
  25. natural_hero's Avatar
    Well I'm glad I'm not the only one. Just super frustrated because this is the address I've sent out on job applications
    04-17-13 09:22 AM
55 123

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-03-12, 12:35 PM
  2. anyine having BBM problems this morning/afternoon?????
    By John_5_24 in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 4
    Last Post: 04-18-10, 01:53 PM
  3. anyine having BBM problems this morning/afternoon?????
    By John_5_24 in forum BlackBerry OS
    Replies: 4
    Last Post: 04-18-10, 01:53 PM
  4. anyone else having problems this morning
    By mjneid in forum General Carrier Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-10, 12:22 PM
  5. Anyone having email problems this morning?
    By ObxVaGirl in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-08, 08:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD